Uzun araştırmalar sonucu almak istediğim sistemi topladım ve yaklaşık 25 gündür kullanıyorum. Öncelikle 5 saat Watch Dogs ve 3 saat Bf4 oynamama rağmen sistem sıcaklığı 60 derecenin üstüne çıkmadı (oda sıcaklığı 30+). FPS testleri de gayet başarılı sonuç verdi (1366x768 çözünürlük medium ve high) BF4 açık alanlarda 48 civarı ama genelde 60'ın altına düşmedi. Böyle bir sistem toplamayı düşünen arkadaşlar varsa kesinlikle tavsiye ediyorum. AMD kalitesini konuşturmuş.
APU'lar hakkında bir şey sormak istiyorum. Mesela A10-7850K olan bir Apu sisteme R7 250 taktık diyelim. İşlemci ekran kartı ile Crossfire olarak mı çalışır yoksa sadece ekran kartı olarak mı?
İlk olarak görüntü portunu hariciye takacağın için sadece hariciyi görür. AMD CCC'den Dual Graphics'i aktive edince hem APU hemde GPU aynı anda çalışmaya başlar.
APU'lar hakkında bir şey sormak istiyorum. Mesela A10-7850K olan bir Apu sisteme R7 250 taktık diyelim. İşlemci ekran kartı ile Crossfire olarak mı çalışır yoksa sadece ekran kartı olarak mı?