[Alındı] AOC G2590PX 144Hz Monitör

Herkese merhaba, bu konumda sizlere 2 ay önce almış olduğum AOC G2590PX monitörü hakkında görüşlerimi ve izlenimlerimi aktarmak isterim. İlk olarak şunu diyebilirm ki ; Monitörü çok ama çok sevdim. Adeta her şeyi düşünmüşler. Gerekse kutunun içinden DisplayPort çıkması olsun, OSD menüsü ayarlarının joystick tuşlarından yapılabilmesi gibi.
1-) Gelelim ürünün kutusuna :
IMG_0675 (2016 x 1512).jpg

Gayet şık ve güzel bir kutuya sahip. Sağ alt kısmında ürünün öne çıkan özellikleri belirtilmiş. Ürünün kutusunun içinden 1 adet DisplayPort, HDMI, VGA ve USB kablosu çıkıyor.

2-) Monitörün masa üzerindeki görünüşü :
IMG_0664 (2016 x 1512).jpg IMG_0665 (2016 x 1512).jpg IMG_0666 (2016 x 1512).jpg
Eğer benim gibi çerçevesiz tasarım sizin için önemli bir husussa bu monitör 1-0 öndedir sizin için.

3-) Sağa-sola çevirebilme oranı :
IMG_0667 (1512 x 2016).jpg IMG_0668 (1512 x 2016).jpg
Monitörün çevirme imkanı bence oldukça yeterli. Yanınızdaki birine göstermek istediğinizde kolaylıkla sağa-sola çevirebiliyorsunuz.
4-) Yandan görünümü :
IMG_0670 (1512 x 2016).jpg

5-) Başta da dediğim gibi monitörün arkasında 4 adet USB girişi bulunmakta. Bence bunlar kullanılışlı ve monitörü almanız için sizi cezbeden özellikler.
IMG_0671 (1512 x 2016).jpg

6-) En başta belirttiğim gibi Joystick tuşu monitörün arkasında yer alıyor ve bütün fonksiyonlar bunun üzerinden yapılıyor. Joystick düğmesinin olması OSD menüsünde ayar yaparken sizin hayatınızı ciddi manada kolaylaştırıyor.
IMG_0672 (1512 x 2016).jpg

Değerlendirme : 2 ayı aşkın süredir bu monitörü kullanmaktayım ve fazlasıyla beklentimi karşılamış durumda. Gerek Joystick düğmesi olsun gerek zarif tasarımı. 60Hz'den 144Hz'e bir anda geçmiş birisi olarak söyleyebilirim ki ; 144Hz'e geçince mouse imlecinin kaymasından dahi rahatlıkla belli oluyor ve oyunları daha da çok oynamak istiyorsunuz akıcılığından dolayı. Çok ta detaylı bir inceleme olmasa da sizlere ürün hakkında bilgi vermek istedim :)

Emeğinize sağlık hocam gerçekten güzel bir ürün seçmişsiniz hayırlı olsun. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı