T The Witcher Ziyaretçi 25 Mayıs 2014 #61 Alperen Erbaş gerçekten bu sistemi alacak mısın ? Yoksa bizi boşuna mı uğraştırdın ?
ronaldo2 Hectopat Katılım 19 Nisan 2014 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2014 #62 Silinen üye dedi: SSD'yi 840 Evo ile degistir, gerisi guzel. Genişletmek için tıkla... Corsair SSD kötümü? Recep Baltaş birçok montaj videosunda kullanmıştı .
Silinen üye dedi: SSD'yi 840 Evo ile degistir, gerisi guzel. Genişletmek için tıkla... Corsair SSD kötümü? Recep Baltaş birçok montaj videosunda kullanmıştı .
Alperen Erbay Megapat Katılım 19 Nisan 2014 Mesajlar 60 Çözümler 1 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2014 #63 Silinen üye dedi: Alperen Erbaş gerçekten bu sistemi alacak mısın ? Yoksa bizi boşuna mı uğraştırdın ? Genişletmek için tıkla... Est. Tabi ki alacağım. Kullanmaya başladıktan sonra performansı yazarım inş.
Silinen üye dedi: Alperen Erbaş gerçekten bu sistemi alacak mısın ? Yoksa bizi boşuna mı uğraştırdın ? Genişletmek için tıkla... Est. Tabi ki alacağım. Kullanmaya başladıktan sonra performansı yazarım inş.
T The Witcher Ziyaretçi 25 Mayıs 2014 #64 Çünkü bir çok forumda bir yalan toplama konu mağduru oluyordum. Artık dikkatliyim.
Farti Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 208 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 25 Mayıs 2014 #65 @Alperen Erbay Devils Canyon haziran gibi çıkıcak büyük ihtimalle. Çıktığı zaman onu almak daha mantıklı 4690k.
@Alperen Erbay Devils Canyon haziran gibi çıkıcak büyük ihtimalle. Çıktığı zaman onu almak daha mantıklı 4690k.
Alperen Erbay Megapat Katılım 19 Nisan 2014 Mesajlar 60 Çözümler 1 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2014 #66 Fiyatı nedir o işlemcinin?
ronaldo2 Hectopat Katılım 19 Nisan 2014 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2014 #67 Hatta birisi sistem topladım diye başlık açmıştı. Resimleri falan attı, sonra resimlerin başka siteden olduğu ifşa edildi . Link: COOLER MASTER COSMOS II PURE Kasa Montajı [Resimli] | Technopat Sosyal
Hatta birisi sistem topladım diye başlık açmıştı. Resimleri falan attı, sonra resimlerin başka siteden olduğu ifşa edildi . Link: COOLER MASTER COSMOS II PURE Kasa Montajı [Resimli] | Technopat Sosyal
Alperen Erbay Megapat Katılım 19 Nisan 2014 Mesajlar 60 Çözümler 1 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2014 #68 Silinen üye dedi: Hatta birisi sistem topladım diye başlık açmıştı. Resimleri falan attı, sonra resimlerin başka siteden olduğu ifşa edildi . Link: COOLER MASTER COSMOS II PURE Kasa Montajı [Resimli] | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Google'a atınca buluyor zaten resimlerin kaynağı. Konunun bu kadar uzaması hayret verici
Silinen üye dedi: Hatta birisi sistem topladım diye başlık açmıştı. Resimleri falan attı, sonra resimlerin başka siteden olduğu ifşa edildi . Link: COOLER MASTER COSMOS II PURE Kasa Montajı [Resimli] | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Google'a atınca buluyor zaten resimlerin kaynağı. Konunun bu kadar uzaması hayret verici
Farti Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 208 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 25 Mayıs 2014 #69 Tahminimce 700 Arası bir başlangıçla çıkıcak. 4670k göre daha az ısınıyor O.C yaparken.
Alperen Erbay Megapat Katılım 19 Nisan 2014 Mesajlar 60 Çözümler 1 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2014 #70 Bilgilendirmen için sağol. Sistemi aldım. Konuyu düzenledim. Yorumları bekliyorum. Teşekkürler... Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2014