[Alındı] Corsair ML140 PRO LED ve TRUST 21082 GXT 730

Yer
Şanlıurfa
Daha fazla  
Meslek
Eğitimci
Düzenli olarak ayın yarısı banlıyım. Bakalım banlanmadan online rekorum kaç saat olacak. Arkadaşlar nanokatalog sitesinden almış olduğum magnetik fan ve madiamarkta almış olduğum HDMI 2.0 versiyonlu kablonun belki sizlere bilgi açısından faydası olur diye kutu açılımı yapmak istedim. Fanın incelemesi technopat tarafından yapılmış olup Türkiye iç piyasasında 170 TL civarında satılmaktadır ben belirttiğim siteden yurtdışı garantili olmak üzere 112 TL gibi bir fiyata satın aldım.

Kutumuz şöyle;

1.jpg

Kutu içinden 140 ölçüsünde gelen fan şu şekilde;

2.jpg

Yapraplar şeffaf renkte olup fanın özelliği mıknatıklı olması yani dönerken mekanizmaya kesinlikle temas etmemesi bu nedende sessiz olması ve kullanım ömrünün uzun olması. Kutunun içinde 4 adet vida ve iki kısa kablo sabitleyici var.

3.jpg

Fan PWM özellikli olup anakart üzerinde hızı ayarlanabilmektedir.

4.jpg

Kartı anakarta ile tanıştırdık;

5.jpg

6.jpg

7.jpg

Kasamızın son hali. Sizlere fan hızı artınca led ışığının arttığını göstermek isterdim ama malesef monitörümü sattım. Yeni monitörüm Viewsonic XG2700-4K umarım elime geçince (yarın geçiyor sorun olmazsa) onunda incelemesini yaparım.

8.jpg

TRUST 21082 GXT 730 ise genelde piyasada hemen hemen tüm HDMI kablolar 1.4 veriyondur ama bu HDMI 2.0 veriyondur ve aldığım monitör 2.0 desteklediği için (4K için en iyi ve yeni versiyon) almak zorunda kaldım çünkü resimde gördüğünüz gibi ekran kartım yok çünkü sattım ve AMD vega mimarili yeni kartları bekliyorum. Aldığım monitör ise HDMI ve Displayport çıkışları var anakartta ise DVI ile HDMI çıkışı var bende şimdilik HDMI kablosunu kullanabileceğim için 2.0 HDMI aramaya koyuldum ve belirtmiş olduğum kanloyu aldım.

9.jpg

10.jpg

Gördüğünüz üzere kablo 2.0 versiyon ve yanında sevdiğim şeylerden olan yapıştırmak için etiket çıkıyor.

11.jpg

Kasaya etiketi yapıştırdım ama iç kısmına;

12.jpg

Kasanın son hali;

13.jpg

14.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı