[Alındı] Frisby FX-G900B Kasa

Emrah1905

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar daha dün Vatan bilgisayardan Frisby Fc-G900B 500W Gaming Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar bu kasayı aldım sizce kasa nasıl güç kaynağı hangi ekran kartlarını kaldırır ?

72pl3W.jpg
Bo1qjg.jpg
bQanP8.jpg
EQBXND.jpg
GbgdM6.jpg
onabm2.jpg
RE4W51.jpg
X2ja5k.jpg
Y3aY9z.jpg

İşlemci olarak i5 3470 alacağım sizce bu kasa nasıl ve güç kaynağı hangi kartları kaldırır ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa gayet güzel ben de almayı düşünüyorum. Kasanın güç kaynağı orta seviye ekran kartlarını kaldırabilir. Örnek olarak; gtx 750, gtx 760, r9 265, r9 270 vb.

Hocam ayni kasayı bende aldım ama güç kablolarıyla ilgili çok sıkıntı çekiyorum özelikle atx 4 pin ve ön kasa Fanıyla kabloları kısa geliyor acaba anakart kablo bağlantının fotosunu cekip atabilir misin? Gerçekten çok yardımın dokunur

Arkadaşım bunun yerine bir zalman z3 plus kasa (136tl şu anki fiyat) ve 100-150 tl arası 400-500w +80 plus lı güç kaynağı alabilirdin.
Kasa belki iyi olabilir ama güç kaynağı güven vermiyor, biraz daha ekleme yaparak daha iyi bir kasada alabilirdin.

Son düzenleme:
Kasanın üst kısmı berbat bence. O ne öyle güç kaynağı fanı gibi koymuşlar. Alan kişi memnunsa bir şey diyemem. Bana göre kötü. Hayırlı olsun.

Frisby pişmanlıktır. Frisby kullanan biri olarak bunu diyorum. İlk işim bir an önce güç kaynağından kurtulmak. :D Valla inanır mısınız, gram güven vermiyor.

@murat42 benim anakart en küçük boyutlu olan atx oluyor galiba doğru ön fan kablosu yetişmiyor ben o kabloya ek yaptım. Öyle uzattım 4x pin kablosunuda çöz öyle takmayı dene kasadan gayet memnunum görüşleriniz için teşekkürler sadece güç kaynağı nasıl diye bilgi almak istedim. Bide hangi kartları çalıştırabilir şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım güç kaynağı ile GTX770 veya R9 270 veya R7 265 kaldırırsa onlardan birini ileride düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı