[Alındı] FX 6300, R9 280 Sistem

Psyhcosocial

Hectopat
Yer
İncesu/Kayseri
Daha fazla  
Merhabalar sevgili Technopat ailesi, herkese çok teşekkür ederim uzun uzun düşünmeler sonrasında sistemi topladım sayenizde umarım güzel bir sistem olmuştur içime çok sindi benim. Kablo düzeni pek yok ama şimdilik idare eder öğreneceğim zamanla. Donanımları sizin sayenizde öğrendim, şimdi de programlar kafanızı çok şişireceğim umarım Mikail veyahut diğer site yöneticileri beni engellemez. Çünkü yazılım program konusunda hiçbir şey bilmiyorum. Her neyse tekrar tekrar sizlere çok teşekkür edeyorum. Sistem toplam maliyeti: Tam 2250 TL.
  • AMD FX 6300
  • MSI G43
  • SAPPHIRE R9 280
  • GSkill Ripjaws 4 gb
  • Asus VS229H 21.5'
  • COOLER MASTER K380 600w
  • COOLER MASTER T4 CPU SOĞUTUCU
  • LG DVD
  • TOSHIBA 1 TB
  • WINDOWS 8 64 BIT
  • FRISBY X8 GAMING MOUSE
  • LOGITECH K200 KLAVYE
  • GOLDMASTER 5.1 [Mevcut idi]

Hayırlı olsun.
- Kasada arka ve Kapak üzerinde ışıklı egsoz fanı neden yok?
- Ram 4 GB az gelir kasma yapabilir oyunlarda.

Hayırlı olsun. Kasa hakkındaki yorumların nasıl? Bende düşünüyorum ama ısı problemi var falan deniyor. Senin görüşlerin nelerdir?

Teşekkür ederim. Onları gelecek ay alacağım ekran kartını yüksek alabilmek için fan ve ramden kıstım. @kadirg1976

Fan lazım yoksa çabuk ısınıyor oyunlarda yoksa tek eksik yanı az fan yuvası onun dışında eksiği bence yok T4 cpu soğutucu da tam sığdı. @Göksel Doğan

Teşekkür ederim de niye öyle dedin sanki servise çok gidecek bir sistem olmuş gibi söyledin yoksa ben mi yanlış anladım! [: @tektechnopat

Alana kadar kasayı kapatma içeridekiler yanmasın bari. İşin bitince kasayı kapat yat hamam böceğiyle ram arkadaş olmasın...

ColorMaster T4 kullanıyorsun tavsiye eder misin? Hani bazısı diyor T412 bulamadım mecburen bunu aldım diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…