PCKurdu1903 Kilopat Katılım 3 Temmuz 2014 Mesajlar 550 Makaleler 2 Yer Adana 15 Ağustos 2014 #21 Konu içeriğini değiştiremedim o yüzden buradan atıyorum yeni resimleri.
Kokasi35 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2014 Mesajlar 1.299 Makaleler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Full-Stack Developer 15 Ağustos 2014 #22 3 tane fan kasayla birlikte mi geliyor? Kasa içi resimleri çektiğiniz için teşekkür ederim. Alma olasılığım arttı diyebilirim.
3 tane fan kasayla birlikte mi geliyor? Kasa içi resimleri çektiğiniz için teşekkür ederim. Alma olasılığım arttı diyebilirim.
M MEFTUN01 Hectopat Katılım 17 Nisan 2014 Mesajlar 268 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2014 #23 Hayırlı olsun. Vatan'dan mı alındı sistem?
O OceanWave Ziyaretçi 15 Ağustos 2014 #24 Kasayla birlikte 4 adet fan geliyor öndeki ledli sanırım. Şu siyah çubuğu çıkarın bence hiç bir işe yaramıyor şuan.
Kasayla birlikte 4 adet fan geliyor öndeki ledli sanırım. Şu siyah çubuğu çıkarın bence hiç bir işe yaramıyor şuan.
PCKurdu1903 Kilopat Katılım 3 Temmuz 2014 Mesajlar 550 Makaleler 2 Yer Adana 15 Ağustos 2014 #25 Kokasi35 dedi: 3 tane fan kasayla birlikte mi geliyor? Kasa içi resimleri çektiğiniz için teşekkür ederim. Alma olasılığım arttı diyebilirim. Genişletmek için tıkla... 3 Tane gördüm ben ama arkadaş 4 adet fan olduğunu söyledi, asıl ben bu güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. MEFTUN01 dedi: Hayırlı olsun. Vatan'dan mı alındı sistem? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, evet Vatan Bilgisayar tarafından alındı ve kuruldu. Silinen üye dedi: Kasayla birlikte 4 adet fan geliyor öndeki ledli sanırım. Şu siyah çubuğu çıkarın bence hiç bir işe yaramıyor şuan. Genişletmek için tıkla... Hangi siyah çubuğu hocam?
Kokasi35 dedi: 3 tane fan kasayla birlikte mi geliyor? Kasa içi resimleri çektiğiniz için teşekkür ederim. Alma olasılığım arttı diyebilirim. Genişletmek için tıkla... 3 Tane gördüm ben ama arkadaş 4 adet fan olduğunu söyledi, asıl ben bu güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. MEFTUN01 dedi: Hayırlı olsun. Vatan'dan mı alındı sistem? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, evet Vatan Bilgisayar tarafından alındı ve kuruldu. Silinen üye dedi: Kasayla birlikte 4 adet fan geliyor öndeki ledli sanırım. Şu siyah çubuğu çıkarın bence hiç bir işe yaramıyor şuan. Genişletmek için tıkla... Hangi siyah çubuğu hocam?
O OceanWave Ziyaretçi 15 Ağustos 2014 #26 2 üst 1 ön 1 arkada fan gelmiyor mu? Ayrıca şu siyah büyük çubuk var ya kasanın içinde onu diyorum. Görüntüyü bozuyor.
2 üst 1 ön 1 arkada fan gelmiyor mu? Ayrıca şu siyah büyük çubuk var ya kasanın içinde onu diyorum. Görüntüyü bozuyor.
PCKurdu1903 Kilopat Katılım 3 Temmuz 2014 Mesajlar 550 Makaleler 2 Yer Adana 15 Ağustos 2014 #27 Silinen üye dedi: 2 üst 1 ön 1 arkada fan gelmiyor mu? Ayrıca şu siyah büyük çubuk var ya kasanın içinde onu diyorum. Görüntüyü bozuyor. Genişletmek için tıkla... Öndekinin fan olduğunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu, teşekkür ederim. Haklısınız o çubuğu şimdilik çıkarayım.
Silinen üye dedi: 2 üst 1 ön 1 arkada fan gelmiyor mu? Ayrıca şu siyah büyük çubuk var ya kasanın içinde onu diyorum. Görüntüyü bozuyor. Genişletmek için tıkla... Öndekinin fan olduğunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu, teşekkür ederim. Haklısınız o çubuğu şimdilik çıkarayım.
O OceanWave Ziyaretçi 15 Ağustos 2014 #28 Çalıştırmadınız mı kasayı daha? Görmeniz gerekirdi. Ledli fan yanıyor ön kısımda.
PCKurdu1903 Kilopat Katılım 3 Temmuz 2014 Mesajlar 550 Makaleler 2 Yer Adana 15 Ağustos 2014 #29 Silinen üye dedi: Çalıştırmadınız mı kasayı daha? Görmeniz gerekirdi. Ledli fan yanıyor ön kısımda. Genişletmek için tıkla... Hocam kasayı çalıştırdım ön kısımda led yanıyor fakat onun fan olduğunu bilmiyordum.
Silinen üye dedi: Çalıştırmadınız mı kasayı daha? Görmeniz gerekirdi. Ledli fan yanıyor ön kısımda. Genişletmek için tıkla... Hocam kasayı çalıştırdım ön kısımda led yanıyor fakat onun fan olduğunu bilmiyordum.
E Eothraen Ziyaretçi 15 Ağustos 2014 #30 O siyah çubuğa kasa içine daha fazla soğuk hava isteyenler için fan eklenebiliyor.