EsXi Kilopat Katılım 5 Temmuz 2014 Mesajlar 1.106 Makaleler 2 Çözümler 1 23 Temmuz 2014 #31 Sistemin montajını ben yaptım.
O ozkanlord Hectopat Katılım 8 Ekim 2013 Mesajlar 141 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2014 #32 Ne kadar zaman sürdü sistemi birleştirmen?
EsXi Kilopat Katılım 5 Temmuz 2014 Mesajlar 1.106 Makaleler 2 Çözümler 1 23 Temmuz 2014 #33 2 saat sürdü. İşlemci güç kablosunu yanlış taktığım için bu kadar uzun sürdü. Ve sistem açılmadı. İlk kez montaj yaptım. Çok keyifli.
2 saat sürdü. İşlemci güç kablosunu yanlış taktığım için bu kadar uzun sürdü. Ve sistem açılmadı. İlk kez montaj yaptım. Çok keyifli.
O ozkanlord Hectopat Katılım 8 Ekim 2013 Mesajlar 141 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2014 #34 EsXi dedi: 2 saat sürdü. İşlemci güç kablosunu yanlış taktığım için bu kadar uzun sürdü. Ve sistem açılmadı. İlk kez montaj yaptım. Çok keyifli. Genişletmek için tıkla... Bende bir MSI'li sistem düşünüyorum tam kafamdaki sistemi toplamışsın İnşallah alınca banada keyifli gelir
EsXi dedi: 2 saat sürdü. İşlemci güç kablosunu yanlış taktığım için bu kadar uzun sürdü. Ve sistem açılmadı. İlk kez montaj yaptım. Çok keyifli. Genişletmek için tıkla... Bende bir MSI'li sistem düşünüyorum tam kafamdaki sistemi toplamışsın İnşallah alınca banada keyifli gelir