Y Yunus Suvari Hectopat Katılım 19 Temmuz 2014 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2014 #1 Sistemi dün aldım. Buyrun resimler. Bütün gece oyun indirmek için açık bıraktım. Az önce denediğim 2 tane oyunun ikisinde de 10 dakika oynadıktan sonra restart attı. Sorun ne olabilir ? Not : Oyunlar orjinal.
Sistemi dün aldım. Buyrun resimler. Bütün gece oyun indirmek için açık bıraktım. Az önce denediğim 2 tane oyunun ikisinde de 10 dakika oynadıktan sonra restart attı. Sorun ne olabilir ? Not : Oyunlar orjinal.
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 23 Temmuz 2014 #2 Hangi oyunlar olduğunu söyler misin? Restart attı derken mavi ekran mı verdi?
Y Yunus Suvari Hectopat Katılım 19 Temmuz 2014 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2014 #3 Counter Strike Global Offensive , Serious Sam 3. Mavi ekran vermedi direk siyah ekran sonra bios ekranı geliyor.
Counter Strike Global Offensive , Serious Sam 3. Mavi ekran vermedi direk siyah ekran sonra bios ekranı geliyor.
JuernofbaN Kilopat Katılım 8 Temmuz 2014 Mesajlar 274 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2014 #4 Allah Allah Kardeşim keşke Asus almasaydın ekran kartını ama yinede hayırlı olsun. Güle güle kullan inşallah.
Allah Allah Kardeşim keşke Asus almasaydın ekran kartını ama yinede hayırlı olsun. Güle güle kullan inşallah.
Y Yunus Suvari Hectopat Katılım 19 Temmuz 2014 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2014 #6 Neden Asus almasaydım anlamadım ? Teşekkür ederim ama restart sorunu hakkında biligisi olan yok mu ?
Gamer7 Kilopat Katılım 9 Mart 2014 Mesajlar 318 Makaleler 1 Yer Üsküdar / İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2014 #7 Hayırlı olsun çok iyi sistem Forumdaki arkadaşlar windows 8.1 öneriyordu çoğu problemi hallediyor gibiydi senin işletim sistemin ne?Bios la ekran kartını da güncellemen gerek sanırım. Bir de sıcaklık değerlerini ölçebilir misin aida64 ile.
Hayırlı olsun çok iyi sistem Forumdaki arkadaşlar windows 8.1 öneriyordu çoğu problemi hallediyor gibiydi senin işletim sistemin ne?Bios la ekran kartını da güncellemen gerek sanırım. Bir de sıcaklık değerlerini ölçebilir misin aida64 ile.
BATTLEFIELD ENGİN47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Aralık 2013 Mesajlar 1.313 Makaleler 13 23 Temmuz 2014 #8 Hayırlı olsun. Dikkatimi sıvı soğutma çekti. Sıvı soğutmadaki Corsaır yazısını düz olarak montaj yapsaydın daha iyi olurdu.
Hayırlı olsun. Dikkatimi sıvı soğutma çekti. Sıvı soğutmadaki Corsaır yazısını düz olarak montaj yapsaydın daha iyi olurdu.
Y Yunus Suvari Hectopat Katılım 19 Temmuz 2014 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2014 #9 Bios güncellemesi yapmadım. Windows Embedded 8.1 Pro yüklü şu anda. Bios mu sorun çıkartıyor acaba ?
Gamer7 Kilopat Katılım 9 Mart 2014 Mesajlar 318 Makaleler 1 Yer Üsküdar / İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2014 #10 Olabilir kardeşim güncel olmasında fayda var ekran kartınınki de güncelle inşallah çözülür sorun.