[Alındı] GTX 960, i5 6600 Sistem

abdulkadir55

Hectopat
Daha fazla  
Bu sistemi aslında kuzenim için topladık. Onun ağzından konuşuyorum. Kendisi müsait değil.

Alınan parçalar; Msi gtx 960 4g
İntel core i5 6600
Msi b150a gaming pro
Wd 1 Tb 7200 rpm harddisk
Balistix 8gb ram tek modül
Xigmatek asgard 8gb bellek tek modül

Parçalar vatan computer'den alınmıştır ve montajlattırılmıştır.
İşletim sistemi; Windows 10 64 bit.
Oyun performansı; Assasins creed black flag: Her şey ultra 1080p, tek soft shadow very high yerine very high ve antialiasing fxaa. Denizde 120-100 fps arası şehirde 100-80 fps arası.
Crysis 3: 1080p her şey ultra, antialiasing smaa 2tx, medium ilk bölüm yağmurlu zorlayıcı olduğu için 30-40 fps arası.
Sistem gayet hızlı ve performanslı. Çok memnunuz. Vatan çalışanları sağ olsun güzel ilgilendiler ve montajı güzel yaptılar. Performans testleri daha da gelecek inşallah müsait olduğumuz zaman çekecez. Bu kadar, kendinize iyi bakın hoşçakalın.

Bu sistemi aslında kuzenim için topladık. Onun ağzından konuşuyorum. Kendisi müsait değil.

Alınan parçalar; Msi gtx 960 4g
İntel core i5 6600
Msi b150a gaming pro
Wd 1 Tb 7200 rpm harddisk
Balistix 8gb ram tek modül
Xigmatek asgard 8gb bellek tek modül

Parçalar vatan computer'den alınmıştır ve montajlattırılmıştır.
İşletim sistemi; Windows 10 64 bit.
Oyun performansı; Assasins creed black flag: Her şey ultra 1080p, tek soft shadow very high yerine very high ve antialiasing fxaa. Denizde 120-100 fps arası şehirde 100-80 fps arası.
Crysis 3: 1080p her şey ultra, antialiasing smaa 2tx, medium ilk bölüm yağmurlu zorlayıcı olduğu için 30-40 fps arası.
Sistem gayet hızlı ve performanslı. Çok memnunuz. Vatan çalışanları sağ olsun güzel ilgilendiler ve montajı güzel yaptılar. Performans testleri daha da gelecek inşallah müsait olduğumuz zaman çekecez. Bu kadar, kendinize iyi bakın hoşçakalın.
Bence bir yerde hata yapmışsınız. Overclock yapılabilen bir işlemci tercih edip Overclock a uyumlu olmayan anakart iyi olmamış . Hayırlı olsun

Bence bir yerde hata yapmışsınız. Overclock yapılabilen bir işlemci tercih edip Overclock a uyumlu olmayan anakart iyi olmamış . Hayırlı olsun

Hatayı sen bilip bilmeden mesaj atarak yapmışsın. Konu sahibi arkadaş içini ferah tutsun sistem gayet dengeli ve uyumlu. Hayırlı olsun.

Gta V gibi diger büyük oyunlarında testini bekliyoruz video çekerek youtube koyarsan sende kazanırsın hem tavsiyemdir :) Hayırlı olsun şimdiden güzel bir sistem

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı