[Alındı] GTX 960 ve i3 6098p Sistem

Sonunda bilgisayarımı toplattım.

Hemen resimleri sizlerle paylaşayım:

Windows 10 Home işletim sistemi ile birlikte toplam 3.302 TL gibi bir fiyata Vatan Bilgisayar'dan topladım.

1 günde teslim alabildim sorunsuz bir şekilde ve henüz 1-2 saat kullanmış olmama rağmen memnunum canavar gibi

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle hayırlı olsun. GTA 5 testi yapabilirmisiniz, msi afterburner yazılımıylada değerleri paylaşırsanız sevinirim.

Hayırlı olsun. İşlemci biraz düşük kaçmış anakarta fakat ilerde i7 + iyi bir ekran kartı ile geliştirebilirsiniz. Bloody klavyeden memnunmusun ? O klavyeden almayı düşünüyorum.

Hayırlı olsun. İşlemci biraz düşük kaçmış anakarta fakat ilerde i7 + iyi bir ekran kartı ile geliştirebilirsiniz. Bloody klavyeden memnunmusun ? O klavyeden almayı düşünüyorum.
Su geçirmez özelliği var diyorlar ama arkadaşım kullanıyordu üzerine soda dökülünce klavye daha çalışmadı.

Keşke Windows'a para vermek yerine İşlemciyi yüksek tutsaydınız. Windows OEM yapılabilirdi. Hayırlı Olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…