[Alındı] GTX 980Ti ve İ7 6700K DDR4 Sistem

volkan gül

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar,
Yaklaşık 1 ay gibi bir süre önce bu foruma kayıt oldum ve bilgisayar toplamak adına birkaç konu açtım. Konu sınırını aştığım içinde ceza yedim. Umarım bu konu yüzünden de ceza yemem. Eski konularımın update süresi dolduğu için güncelleyemedim. O nedenle yeni konu açıyorum.

Nihayet kasayı toplayabildim ve dün elime ulaştı. Nova bilgisayardan satın aldım. Kasa toplamamda emeği geçen ve sorularımı cevaplayan herkese buradan sevgiler, saygılar ve bol bol teşekkürler sunuyorum.

Sistem Özellikleri ->
  • CORSAIR H80i (sıvı işlemci soğutucusu)
  • ASUS 24X 24F1ST Double Layer DVD-RW Siyah SATA
  • COOLER MASTER G750M 750W 80 Plus Bronze Moduler (PSU)
  • COOLER MASTER HAF 912 Advanced (kasa)
  • SAMSUNG 850 Evo 250GB (SSD)
  • WD Caviar Blue 1 TB (HDD)
  • KINGSTON HyperX FURY DDR4 16GB (2X 8GB) 2400 MHZ (RAM)
  • MSI GTX 980 Ti Gaming 6G, 6GB, GDDR5, 384 bit (Ekran Kartı)
  • MSI Z170A GAMING M7, Z170, DDR4, Socket 1151, USB 3.1, 2x M.2 (Anakart)
  • INTEL i7 6700K 4.0 GHz, Socket 1151, 8MB, 14nm, 95W (işlemci)

Henüz bir monitör almadım. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Bütçem 1000-1300 TL. Amacım 1ms ve 144Hz bir monitör almak. Bu konuda da yardımlarınız olursa çok sevinirim. Bu sisteme uygun ve yakışan monitör önereceğinize şüphem yok.

Kasayı henüz çalıştıramadım. 1 hafta sonra stajım bittiğinde il değiştireceğim. O zaman kendi evime geçince çalıştıracağım. O zaman yeni resimler ve test sonuçlarını da paylaşırım sizlerle...

Birkaç resim:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablolama hiç olmamış aynı kasayı bende kullanıyorum kasada kablo yönetimi var daha iyisi yapılabilirdi güle güle kullan bol FPS'li günlerde kullan

@Skywalker13 Teşekkür ederim. Bilgisayar free dos geldi. Windows 10 kurmayı düşünüyorum. İnş. mavi ekransız olur

@UchihaShield 7605 TL tuttu kasa. Ancak 9 taksit ile aldım. Yani peşin fiyatı 200-300 lira daha ucuzdu diye hatırlıyorum.

@Gaming Series Teşekkür ederim. Firmaya toplattım kasayı test yapsınlar sorunlu parça göndermesinler diye. İlerleyen günlerde kendim bir kablolama düzeni yapabilirim.

Hayirli ugurlu olsun iyi gunlerde kullanmaniz dilegiyle.
Msi 980 TI nin bol FPS verecegini eminim ama cikaracagi ses merak ediyorum, monutoru aldiktan sonra karti biraz zorlayarak test ederseniz benim gibi merakli arkadaslar icin faydali olacaktir. Tekrar hayirli olmasi dilegiyle.

@SypeR yapacam bir şeyler kablolamaya inş.
@Ömer Dursunlar teşekkür ederim
@Denklem2a Teşekkür ederim. Benimde amacım o yönde. Monitörü takar takmaz biraz zorlu testler yapacağım. Ancak evdeki monitörüm oldukça eski çözünürlüğü 1080p bile değil. Yeni monitör alınca aynı testleri tekrarda yaparım.
@gereonur14 hehehe.. Teşekkür ederim

Arkadaşlar yorumlar için çok teşekkür ediyorum. Ancak 1-2 ay içinde bir monitör alacağım. Onun içinde tavsiyelerde bulunursanız sevinirim. Yukarıda belirttim ama sistemi okuyan kimse dikkat etmemiş o kısıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…