[Alındı] GTX1060 - İ5 6500 Sistem

Mehmet Can Arı

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar, yaklaşık 1 hafta önce bütün yaz beklentileri içinde olduğum sistemimi toplamış bulunmaktayım. Sistemin özellikleri şöyle;
  • MSI GTX 1060 Gaming X 6G
  • İntel Core i5 6500 3.2Ghz
  • MSI B150 Gaming M3 Anakart
  • Seagate 1TB Barracuda 64MB 7200Rpm
  • Zalman Z3 Plus
  • Aerocool Kcas 600w 80+ Bronze
Buna ek olarak, Asus VN247H model monitörüde 1 ay önce almıştım fakat PC alana kadar kutusundan çıkarmadım. Sistem monitör ve birkaç küçük ekipman dahilinde 4000TL oldu diyebilirim. Oyun çok fazla yükleyemedim çünkü Steam 300Kb/s ile sınırlamış. (Ayarlarda Limitsiz yaptım fakat düzelmedi ve kotaya girmedim) CS:GO,ETS2,Rust gibi oyunlar yüklü şimdilik. Tabiki şu Steam'in olayını çözdüğümde detaylı bilgileri tekrar vereceğim. Bu arada burdan bütün Technopat ailesine teşekkür ediyorum, sizlerin önerileri doğrultusunda sistemi alabildim. Yorumlarınızı bekliyorum, İyi forumlar.

Hayırlı olsun CSGO kaç fps veriyor?

Hayırlı olsun resimleri bekliyorum, sisteme bir de SSD alındığı takdirde tadından yenmez tek eksiğiniz bu.

Dostlar SSD konusunda bende elbette kısmak istemezdim fakat olmazsa olmazda değil. Okul açılır açılmaz 1 ay içerisinde eklemeyi düşünüyorum.

CS:GO'da her ayar Ultra yaklaşık 260-290 arası veriyor ama bilirsiniz oyunda FPS çok değişiyor sahneden sahneye.

Resimleri ekleyeceğim hali hazırda var aslında 1-2 resim fakat açısı gereği eklemeyi düşünmüyorum, yenilerini çekip hemen atacağım foruma.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Hayırlı olsun. E-spor için ve diğer AAA oyunlar için yeterlimi ?

Gayet güzel bir sistem. Bu bileşenleri kasa içinde uygulamada da görmek isteriz.

Hayırlı olsun resimleri eklermisin, birde tavsiyem var Battlefield 4 oyununun tüm DLC'leri ücretsiz. Oyunun standart halini al zaten 20 liraya falan satıyolar kinguin gibi sitelerde. Üstünede tüm DLC'leri indir madem yeni PC topladın bu ücretsiz şeyi kaçırma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…