[Alındı] GTX1060 - İ5 6500 Sistem

Öncelikle hayırlı olsun iyi günlerde kullanınız. Size 3 sorum olucak. Sisteminizi nereden topladınız? Kendiniz mi montaj yaptınız? Eğer aldığınız yer montaj yaptıysa montajından memnun musunusunuz? Sorularımı cevaplarsanız çok memnun olurum.

Abicim aynı paraya bende sistem toplicam senin sistem baya iyi eğer zahmet olmassa sistemin bütün parcalarını mönitörde dahil olmak üzere yazıp toplam fiyatınıda söylersen sevinirim

Öncelikle kadıköyde güvenilir bir yerden parçaları satın aldım ve aynı yere montajlattırdım. Gayetde memnunum çok güzel montajladılar. Kendim risk alıp montaja girişmedim, zaten montaj ücreti almadılar + windows 10 trial yüklediler. 2 gün önce windowsu etkinleştirdim. Şu an hiçbir sıkıntısı yok, canavar gibi çalışıyor diyebilirim.
Abicim aynı paraya bende sistem toplicam senin sistem baya iyi eğer zahmet olmassa sistemin bütün parcalarını mönitörde dahil olmak üzere yazıp toplam fiyatınıda söylersen sevinirim

Şöyleki reklamlı bir mağazadan almadım parçaları, kadıköyde bulunan güzel bir perakende satış kurumundan aldım. Ama monitör oraya ait değil. Monitörü ben 540TL'ye aldım. Sistemi 9 taksit olarak 3230TL, ufak tefek ekipmanlarıda 300TL'ye yeniledim. Aşağı yukaru 4000TL civarını buldu diyebilirim. Bu arada aldığım yerin ismini soruyorsanda AltunEXTRA adlı bir yer.

Abi ram ve ssd yok mu sistemin bütün parcalarını yazabilirmisn monitörün ad ne

Monitör olarak Aoc G2260VWQ6 alabilirdiniz DisplayPort ve 75Hz desteği ile bence 600Tl civarındaki en uygun monitör. SSD çok hayati değil demişsiniz HDD'den SSD'ye geçince ne kadar etkili olduğunu görürsünüz.

Bu sistemin tamamını yazarmısınız lütfenmonitör ram ekran kartı işlemci vb. yazın lütfen

Bu sistemin tamamını yazarmısınız lütfenmonitör ram ekran kartı işlemci vb. yazın lütfen
Konuyu dikkatlice baştan sona okur iseniz görürsünüz.

Hayırlı olsun güle güle kullanınız. Güzel bir sistem olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…