[Alındı] GTX1060 - İ5 6500 Sistem

Hayırlı olsun güle güle kullan! Peki sistemden memnun musun? Ssd eksikliğini hissettiriyor mu? Ben de buna yakın bir sistem toplayacağım da.

Hocam toplamış olduğunuz PC'yi ben de toplayacağım. Herhangi bir sorun yeya ses sorunu falan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Darboğaz oluyormu ? Ben İ5 6402p ile Gtx 1060 alacağım acaba sorun olurmu çok takıntıdayım rica etsem aldığınız sistemin parça fiyatlarını paylaşırmısın ? Lütfen.

Kasadan memnun musunuz acaba? Malzeme kalitesi olsun, soğutması olsun. Bu arada sistem hayırlı olsun.
Öncelikle kusura bakmayın, 1 günlük ceza almışımda dönemedim sizlere. Kasadan oldukça memnunum, zaten kablolama yaparken pek içli dışlı olduğumdan kasayı inceleme fırsatı buldum. Sonuç olarak malzeme kalitesi ve işçiliği gerçekten iyi. Soğutma olarakta ne diyeyim içinde 4 tane fan ile geliyor. 1 önde içeriye hava alan fan üstte 2 tane ve arkada olmak üzere 3 tane egzoz fan bulunuyor. Tavsiye ederim.
Hayırlı olsun güle güle kullan! Peki sistemden memnun musun? Ssd eksikliğini hissettiriyor mu? Ben de buna yakın bir sistem toplayacağım da.
Teşekkürler, sistemden kesinlikle memnunum GTX1060 gibi bir kartı 6500 ile kullanmak gerçekten iyi diyebilirim. SSD eksikliğini biraz hissettiriyor, oda PC'nin açılıp kapanması ve Google Chrome'da çok hızlı gezmek için. Yoksa pek bir özlemini duymadım. Sistemi kesinlikle tavsiye ederim.
Hocam toplamış olduğunuz PC'yi ben de toplayacağım. Herhangi bir sorun yeya ses sorunu falan var mı?
Sistemde kesinlikle bir ses sorunu yaşamadım. Sadece dün kablolama yaparken HDAUDİO kablosunu biraz çıkık takmışım, o yüzden ses gelmedi ama düzelttim, onun dışın bir sıkıntısı yok, çok pür ve net bir ses alıyorum. Sistemi tavsiye ederim alacaklara.
Darboğaz oluyormu ? Ben İ5 6402p ile Gtx 1060 alacağım acaba sorun olurmu çok takıntıdayım rica etsem aldığınız sistemin parça fiyatlarını paylaşırmısın ? Lütfen.
Darboğaz kesinlikle yaşamadım. Gerçi GPU kullanımı takip etmedim oyundan ama videolardaki FPS ile aynı FPS'leri alıyorum diyebilirim. 6402p ile kullanmanız bir sıkıntı çıkarmaz merak etmeyin ama 6400 altına düşmenizi tavsiye etmiyorum, burdan belirteyim.

Hayırlı olsun hocam, sistem gayet güzel mavi ekransız günleriniz bol olsun.

Aynı sistemin SSD'lisi ve ekran kartı değişiği bende var Hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…