Merhaba arkadaşlar. Sistemi sorunsuz şekilde topladım sonunda. Birkaç sorunla karşılaştım ama şu an sorunsuz olduğu için paylaşmak istedim.
Sistem;
Asus H97M-PLUS
Kingston HyperX Savage 8gb (4x2)
Intel i5 4460 3.2 ghz
Msi GTX970
Wd 1 TB Blue
Samsung 850 EVO 250 GB SSD
Zalman Z11 Plus kasa
Zalman Zm-600LX
Toplam fiyat: 3270 TL. (kargo dahil)
Sistemi sinerji bilgisayardan topladım oldukça sorunsuz oldu. Sipariş geçtiğim günün ertesinde saat 10 gibi tüm parçalar elime ulaşmıştı.
Sistemi kurdum kasa oldukça şık görünüyor ve PSU konusunda hiç şüpheniz olmasın oldukça kuvvetli bir PSU. 80+ sertifikası yok anca 12V kanalından 540W güç veriyor tam bir F/P ürünü.
Kasayı kurduktan sonra ekran kartı ile ilgili sıkıntı oldu kart monitöre görüntü vermiyordu ne denediysem olmadı ve Sinerji bilgisayara ürünü geri kargoladım. 1 gün içinde ürünün yenisini gönderdiler şu an hiçbir sorun yok. Şunu söylemeden geçemeyeceğim Sinerji Bilgisayar gerçekten güvenilir ve hızlı destek sağlıyorlar sinerjiden alsam mı diye düşünenler hiç düşünmeden alabilir hem fiyatları uygun hemde ilgili bir firma.
Yeni gelen ekran kartı;
Sisteme genel bir değineyim. Sistemde Win8.1 enterprise kurulu. GTA5 ve Assassin's Creed Unity oynama fırsatı buldum. GTA 5 de tüm ayarları ultra da çok rahat bir şekilde oynayabiliyorsunuz. Yansıma ve gölgeler gibi kastırıcı ayarlar ise x8 den sonra kasıyor x16 kaldırmıyor kısaca. Herşey ultrada çok ormanlık bi alana girildiğinde yer yer fps düşüşü açık şekilde görülüyor. Unity de ise tüm ayarlar ultra da yine MSAA x8 de çok akıcı bir şekilde oynanabiliyor herhangi bir şekilde kasma mevcut değil.
Bütün kablolar iyi güzel fakat CPU kablosunu neden arkadan geçirmedin? Güzel sistem, hayırlı olsun. Bu arada stok soğutucu ile en çok kaç dereceyi gördün?
Bütün kablolar iyi güzel fakat CPU kablosunu neden arkadan geçirmedin? Güzel sistem, hayırlı olsun. Bu arada stok soğutucu ile en çok kaç dereceyi gördün?
Aslında arkadan geçirmiştim ama ekran kartında sorun olduğunda başka bir psu bağlamıştım o zamandan kaldı. Yeni ekran kartı gelince de uğraşmadım açıkcası . Çok oyun oynadım ama sıcaklık değerlerini ölçmedim ölçünce yazarım
Hayırlı olsun sistemin gayet hoş olmuş. Sinerjiden monitör alınır mı? Nakliyede bir sorun çıkar mı? Ayriyetten sinerjide senin sdd modelini bulamadım. Link atabilir misin?