[Alındı] i3 4170 ve Sapphire r9 280x Vapor-x Tri-x Sistem

AhmetSelcuk

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar uzun süredir hayalini kurduğum sistemi toplamış bulunmaktayım.
-i3 4170
-Sapphire R9 280x Vapor-x Tri-x
-Kingston Hyper Savage 8 GB Tek Modül RAM
-MSI H81M PRO VD
-Cooler Master 430 Black Glite

Bütçemin çok yüksek olmaması nedeniyle işlemci seçimim i3 4170 den yana oldu. Ekran kartını aslında R9 380 olarak planlıyordum. Lakin sistemi toplayacağım hafta ne Vatan'da ne Eksen'de ne de İnventus'da 4 GB'lık R9 380 modeli yoktu. 2 GB'lık modeller vardı ama 2 GB hafızanın da ben yeni nesil oyunlarda yetmeyeceğini düşündüğümden R9 280x aldım. Bu ekran kartının da beni üzmeyeceği kanısındayım.

İşlemci ve RAM'i Eksen Bilgisayar'dan kapıda ödeme ile sipariş verdim. Geçen hafta salı günü gece 23:00'de verdiğim sipariş için çarşamba günü 11:00'de arayıp onay istediler. (Kapıda ödemeli siparişlerde böyle bir işlemleri varmış.) Kargo ise cuma akşam 18:00'de elime ulaştı. Anakart, ekran kartı ve kasayı Vatan Eskişehir şubesinden aldım.

Elimde 80 GB'lik bir harddisk olduğu için ve benimde bütçe arttırma gibi bir şansım olmadığı için harddisk almadım. İlerleyen zamanlarda yeni bir harddisk almayı planlıyorum.

Sistem harddisk hariç fiyatı 1870 ₺ tuttu.
res 1.jpg res2.jpg res3.jpg res4.jpg res5.jpg res6.jpg res7.jpg res8.jpg res9.jpg res10.jpg res11.jpg

AMD alınacaksa Sapphire alınır, bilmeden yorum yapmayın.

Tek modül 8 GB RAM ileride yükseltilebilir, 2x4 modüllere alışmamak lazım. F/P sistemi olmuş, hayırlı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD alınacaksa Sapphire alınır, bilmeden yorum yapmayın.

Tek modül 8 GB ram ileride yükseltilebilir, 2x4 modüllere alışmamak lazım. F/P sistemi olmuş, hayırlı olsun.
Sağ olun :) Tek modül RAM fiyat olarak da daha uygun çift modüllere göre.

Sapphire'de ne var ki? Bayağı güzel sistem olmuş. Hayırlı olsun.
Teşekkürler :)
Hayırlı olsun.
Sağ olun hocam :)
Bayağı ucuza dizmişsiniz. Hayırlı olsun.
Aynen ucuza kapattım :) Daha ucuza kapatabilirdim tabi erken davransaydım. Ramazan bayramında Vatan'a gitmiştim aynı karta 816 Tl demişlerdi. Ben toplarken 840 Tl'ye aldım. Malum dolar durduğu yerde durmayınca :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı