Arkadaşlar hepinize iyi forumlar. Aşağıdaki sistemi Sinerji üzerinden sipariş ettim dörtgözle bekliyorum. Umarım kablolamayı ve kargolamayı en iyi şekilde yapıp elime ulaştırırlar. 2200 TL'ye alındı. Sistemim şu şekilde;
• intel i3 6100.
• MSI GTX 1050 2G OC 2GB.
• MSI B150M Gaming Pro.
• Kingston HyperX Fury 8GB DDR4.
• WD 1TB Blue 64MB 7200Rpm.
• Aerocool KCAS 600W 80+ PSU.
• Deep Cool Smarter LED.
Sistem elime geçtiğinde fotoğrafları koyacağım. Güç kaynağı çok fazla bu sisteme, evet. Ama ilerde işlemci ve ekran kartı yükseltmesi yaparsam bir adım önde olayım diye yüksek tuttum. Sistemi toplama amacım sırf Euro Truck Simulator 2 üzerine. Diğer oyunlarla pek işim olmaz. O yüzden size şu soruları iletmek istiyorum, cevaplarsanız sevinirim
1- Sizce Euro Truck Simulator 2'de 1080p Ultra ayarlarda kasmadan, darboğaz olmadan iyi bir performans alabilir miyim?
2- Ekran kartını tek fanlı aldım, bütçem buna yetti. Sıcaklık sorunu yaşar mıyım?
3- Ara sıra oynayacağımı düşündüğüm oyunlar; BF3, BF4, FC3, Most Wanted 2012, Rivals gibi... Bu oyunlarda yüksek ayarlarda kasmadan iyi bir performans alabilir miyim?
Şimdiden güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Fotoğrafları sistem elime geçince atacağım