[Alındı] i3 6100 & GTX 1050 Sistem

chuckypancamOZ.

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar hepinize iyi forumlar. Aşağıdaki sistemi Sinerji üzerinden sipariş ettim dörtgözle bekliyorum. Umarım kablolamayı ve kargolamayı en iyi şekilde yapıp elime ulaştırırlar. 2200 TL'ye alındı. Sistemim şu şekilde;

• intel i3 6100.
• MSI GTX 1050 2G OC 2GB.
• MSI B150M Gaming Pro.
• Kingston HyperX Fury 8GB DDR4.
• WD 1TB Blue 64MB 7200Rpm.
• Aerocool KCAS 600W 80+ PSU.
• Deep Cool Smarter LED.

Sistem elime geçtiğinde fotoğrafları koyacağım. Güç kaynağı çok fazla bu sisteme, evet. Ama ilerde işlemci ve ekran kartı yükseltmesi yaparsam bir adım önde olayım diye yüksek tuttum. Sistemi toplama amacım sırf Euro Truck Simulator 2 üzerine. Diğer oyunlarla pek işim olmaz. O yüzden size şu soruları iletmek istiyorum, cevaplarsanız sevinirim

1- Sizce Euro Truck Simulator 2'de 1080p Ultra ayarlarda kasmadan, darboğaz olmadan iyi bir performans alabilir miyim?

2- Ekran kartını tek fanlı aldım, bütçem buna yetti. Sıcaklık sorunu yaşar mıyım?

3- Ara sıra oynayacağımı düşündüğüm oyunlar; BF3, BF4, FC3, Most Wanted 2012, Rivals gibi... Bu oyunlarda yüksek ayarlarda kasmadan iyi bir performans alabilir miyim?

Şimdiden güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Fotoğrafları sistem elime geçince atacağım

Öncelikle hayırlı olsun hocam, mavi ekransız kullanırsınız inşallah.

Yüksek ayarlarda EuroTruck oynarsınız kasma olacağını sanmıyorum. İstediğiniz oyunları da orta-yüksek karışımında oynayabileceğinizi düşünüyorum.

Tek fanlı olması sıcaklığa pek bir etkisi olmayacaktır, çok fanın mantığı daha yavaş dönerek sesi azaltmasıdır ama tek fanlılarında pek ses çıkardığını görmedim ben işlerini çok iyi yapıyorlar.

Tekrardan hayırlı olsun, en kısa zamanda bir SSD upgrade yapıp windows'u ona kurmanızı tavsiye ederim.

ETS2' yi Full HD Ultra' da 60FPS ' nin üzerinde rahatlıkla oynayabilirsiniz. BF4' ü Ultra 40-50 FPS arası oynayabilirsiniz

ETS 2'yi Full HD orta ayar da %300 ölçekle oynarsiniz. Ekran kartının gücü belli. ETS 2'de optimizasyonu kötü bir oyun. Hayırlı olsun.

Arkadaşlar sistem nihayet elime ulaştı. Kargolama, paketleme, montaj mükemmel. Gerçekten verdiğiniz paraya değiyor Fakat tek sorun kutudan DVi-D dönüştürücü çıkmaması. Benim monitörümde DVi-D ve Vga var sadece. Ekran kartında da DVi-D ve HDMi var. Vga olarak şimdilik anakarta bağlayayım dedim ama anakarta görüntü gelmiyor. Bilgisayar çalışıyor, Windows 10 da açık. Yarın Vatan'a gidip SLX-515 DVI 24+1 ERKEK/ERKEK KABLO 1.5M alacağım. Sizce olur mu?

Bende 1050ti aldım. ETS 2 de x4 860k işlemci ile şehir dışı trafik olmadığı yerde bütün ayarlar ölçekleme dahil en sona alınca 50-60 fps alıyorum. Ama yağmur yağınca ve şehir içinde kalabalık yerlerde 25 fps gördüğüm oluyor. O kablo uygun. Vga olarak çalışması için ekran kartını sökmeniz gerekir.

Fotoğrafları yükleyeceğim fakat bir tane oyun testi yapayım dedim. ETS'ye girdim, 1920x1080p'de tüm ayarları en yükseğe çektim. Sonuç muazzam. 50-60 fps'den aşağıya inmiyor. Fakat şöyle bir sorunum var. Oyun oynarken veya bilgisayarda fotoğraflara falan bakarken ekranda böyle nokta nokta bir şeyler beliriyor. Piksel diyelim biz ona. Bu sorun nasıl giderilir? Çok göze batmıyor ama rahatsız edici. Chrome'da gezerken, film izlerken sıkıntı yok mesela.

Arkadaşlar resimler gecikti, kusura bakmayın. İncelemeye geçelim...

Kargo 3 günde elime ulaştı. Bu konuda gerçekten çok başarılılar. Paketleme, ürünlerin korunma durumu mükemmeldi. Gerçekten çok beğendim. Açana kadar canım çıktı resmen, 15 dakika sürdü
Kutu ve kutu içerikleri eksiksiz. W10 - Pro kurulu olarak geliyor. Her şey güncel. Ek olarak hediye göndermişler. Mousepad. O da kaliteli bir yapım olmuş. Çok beğendim. Biraz büyük ama olsun.
Kasa içi kablolama da şahane olmuş. Çok beğendim, hayal ettiğim gibiydi. Sorularınız varsa cevaplayabilirim. Şimdilik yazacaklarım bu kadar. Allah herkese istediği sistemi kavuştursun

Eki Görüntüle 207518 Eki Görüntüle 207519 Eki Görüntüle 207520 Eki Görüntüle 207521

ETS 2'yi Full HD orta ayar da %300 ölçekle oynarsiniz. Ekran kartının gücü belli. ETS 2'de optimizasyonu kötü bir oyun. Hayırlı olsun.

Hocam 1920x1080p'de ölçekleme %300, her şey en yüksek, aldığım fps: en düşük 45. Ortalama 60-70. Bazen 75'e dayanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…