ataberk6068 Kilopat Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2016 #61 Bu linkteki adam aynı anakarta montaj yapıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et .
Bu linkteki adam aynı anakarta montaj yapıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et .
A Alpergunes67 Hectopat Katılım 21 Haziran 2016 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2016 #62 @Acmhy Kardeş bende aynı sistemi istiyorum. Far cry 4 de nasıl mesela Gta V de falan Far cry 4 aldığın için sordum. Fps problemi falan yaşadın mı ? Bir de ben bilgisayar işlerinden pek anlamıyorum. Buna bunların dışında SSD falan takabilir miyim ?
@Acmhy Kardeş bende aynı sistemi istiyorum. Far cry 4 de nasıl mesela Gta V de falan Far cry 4 aldığın için sordum. Fps problemi falan yaşadın mı ? Bir de ben bilgisayar işlerinden pek anlamıyorum. Buna bunların dışında SSD falan takabilir miyim ?
D Deadpool1533 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2016 Mesajlar 1.043 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2016 #63 kusura bakmayın uzun zamandır cezam vardı. Sorun şu kasadaki kabloları anakartın neresine montalayacağım.
kusura bakmayın uzun zamandır cezam vardı. Sorun şu kasadaki kabloları anakartın neresine montalayacağım.