[Alındı] i3 6100 Tabanlı Sistem

Keşke GTX 950 alsaydınız R7 370 yerine. Yine de hayırlı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 sorum olacak birincisi hangi siteden topladınız parası ucuz geldi. İkinci sorum ise monitörden memnun musunuz? Ben de o montörü almayı düşünüyorum da.

2 sorum olacak birincisi hangi siteden topladınız parası ucuz geldi. İkinci sorum ise monitörden memnun musunuz? Ben de o montörü almayı düşünüyorum da.
Webdenal'dan aldım hocam evet çok memnunum monitörden kesinlikle tavsiye ederim.

Pekala teşekkür ederim nasip olursa satın alacağım sistemimi satın alırken alacağım o monitörü. Size de hayırlısı olsun güle güle kullanın.

Sistemin GTA 5 tesini yapıp atarsanız çok iyi olur. Hayırlı olsun.

Monitör gereksinimiz olmasa daha iyi bir ekran kartı tercih edilebilirdi fakat yine de çok güzel bir kart. Hayırlı olsun. Webdenal sitesini Technopat'taki herkese tavsiye ediyorum. En ucuz yer ve güvenilir hizmet. Bir an resimde USB 3.0 portu göremeyince korktum ön portta. Fakat güneşten parlamış. Kasanın ledlerini takmamışlar galiba. Kırmızı ışık gelmesi lazım.

Sanırım yanlış kasayı almış olabilirsiniz. Ama olsun. Siz şunu almak istediniz galiba. İki kasada aynı fiyat: Aerocool AE-GT-500 500W GT BLACK EDİTİON ATX SİYAH KASA Kasa

Ben de böyle bir sistem topladım. Power tuşuna bastığınızda anakart ta CPU, DRAM, VGA ışığı var. Bende DRAM gelince duruyor. Sizde de öyle bir sıkıntı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…