Merhaba arkadaşlar. Öncelikle sistemi aldım gelmesini beklediğim klavye, anakart ve ekran kartı var. Salı gününe elime ulaşır diye tahmin ediyorum. Topladığım zaman resimli olarak da inceleme yapmayı düşünüyorum. Şimdilik sadece sistem toplamak isteyen arkadaşlara yardımcı olurum düşüncesiyle sistemi nereden aldığımı ve hangi fiyata aldığımıda yazmak istiyorum. Çünkü gerçekten çok araştırarak topladım sistemi.
Evet arkadaşlar sistemi bu şekilde biraz daha uygun bir rakama topladım amazonunda katkılarıyla tabikide Bu arada bu fiyata Gtx970 li sistem toplanır diyecek arkadaşlarda olacaktır biliyorum. Fakat ben tamamiyle bir oyuncu bilgisayarı amacıyla toplamadım. Grafik tasarım işiyle uğraşıyorum. Bu nedenle güncel parçalar kullandım daha uzun ömürlü olması açısından. Ekran kartınıda en iyisini almanın benim açımdan mantıklı olmadığını çünkü üst düzey oyun pek oynamadığımı varsayarsak biraz gereksiz bir harcama olacaktı. İleride yetmediği zamanlarda ekran kartını daha yüksek bir seviye alabilirim enazından. Ki şimdilik en yüksek oyunlara bile fazlasıyla yeten bir kart olduğunu düşünüyorum Gtx 960ın. Galax Gtx960 almamın sebebide hepsiburadada son bir tane kalmıştı ve indirimdeydi o yüzden aldım. Nasıl iyimi ettim bu konuda pek bir fikrim yok. Parçaların tamamı geldiğinde görselli olarakta bir inceleme yapacağım. Hayırlı günler.
Teşekkürler. Samsung 850 evo ile birlikte aldım. İkisi birlikte 75 euro sınırının altında kaldığı için vergi vermiyorken tek kargo ücreti ile getirtmeyi uygun gördüm fiyat olarakta uygundu buraya göre o yüzden.
Teşekkürler. Samsung 850 evo ile birlikte aldım. İkisi birlikte 75 euro sınırının altında kaldığı için vergi vermiyorken tek kargo ücreti ile getirtmeyi uygun gördüm fiyat olarakta uygundu buraya göre o yüzden.
1 haftada geldi. Herhangi problem yaşamadım. Ramleri daha önce sipariş vermiştim. Sonradan ssd ve mouse birlikte verdim ikiside 1 haftada elime ulaştı.