Phantomy Megapat Katılım 20 Aralık 2015 Mesajlar 551 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2016 #21 ForYourLive dedi: Skylake sistem toplasaydınız keşke. Genişletmek için tıkla... Konu tarihine baksan keşke.
ForYourLive dedi: Skylake sistem toplasaydınız keşke. Genişletmek için tıkla... Konu tarihine baksan keşke.
Plousenhart Megapat Katılım 5 Kasım 2014 Mesajlar 325 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2016 #22 CatchFire dedi: Yav ne boş adamlarsınız bir şey sorduk muhabbet olsun diye cılkını çıkardınız iyice. Genişletmek için tıkla... Laf sokma çabasında olan, adam mı söylüyor bunu ?
CatchFire dedi: Yav ne boş adamlarsınız bir şey sorduk muhabbet olsun diye cılkını çıkardınız iyice. Genişletmek için tıkla... Laf sokma çabasında olan, adam mı söylüyor bunu ?
ForYourLive Hectopat Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2016 #23 Phantomy dedi: Konu tarihine baksan keşke. Genişletmek için tıkla... 23 Kasım 2015 tarihinde Skylake vardı.
Phantomy dedi: Konu tarihine baksan keşke. Genişletmek için tıkla... 23 Kasım 2015 tarihinde Skylake vardı.
Burak34xxxx Hectopat Katılım 26 Ocak 2016 Mesajlar 413 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Şubat 2016 #24 Phantomy dedi: Konu tarihine baksan keşke. Genişletmek için tıkla... Skylake'nin ne zaman çıktığını araştırsan keşke.
Phantomy dedi: Konu tarihine baksan keşke. Genişletmek için tıkla... Skylake'nin ne zaman çıktığını araştırsan keşke.
Phantomy Megapat Katılım 20 Aralık 2015 Mesajlar 551 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2016 #25 ForYourLive dedi: 23 Kasım 2015 tarihinde Skylake vardı. Genişletmek için tıkla... Burak34xxxx dedi: Skylake'nin ne zaman çıktığını araştırsan keşke. Genişletmek için tıkla... O zaman ucuzdu bu zamanki gibi tabi. Başlıkta [Alındı] yazıyorsa iş bitmiştir onu bunu alsaydın boş.
ForYourLive dedi: 23 Kasım 2015 tarihinde Skylake vardı. Genişletmek için tıkla... Burak34xxxx dedi: Skylake'nin ne zaman çıktığını araştırsan keşke. Genişletmek için tıkla... O zaman ucuzdu bu zamanki gibi tabi. Başlıkta [Alındı] yazıyorsa iş bitmiştir onu bunu alsaydın boş.
ForYourLive Hectopat Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2016 #26 Peki siz neden daha çıkmamış gibi söylüyorsunuz? Phantomy dedi: O zaman ucuzdu bu zamanki gibi tabi. Başlıkta [Alındı] yazıyorsa iş bitmiştir onu bunu alsaydın boş. Genişletmek için tıkla...
Peki siz neden daha çıkmamış gibi söylüyorsunuz? Phantomy dedi: O zaman ucuzdu bu zamanki gibi tabi. Başlıkta [Alındı] yazıyorsa iş bitmiştir onu bunu alsaydın boş. Genişletmek için tıkla...
Furkann3451 Hectopat Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2016 #27 GrkmKprl dedi: Furkann3451 cogu parcalar ayni olmak uzere bende bir bilgisayar topladim senin suan topladigin sistemde psu yeterli oldumu bir sorun olustumu ne zamandan beri kullaniyorsun bilmek isterim Genişletmek için tıkla... Öncelikle sistemi 3 aya yakındır kullanıyorum çok şükür hiçbir sıkıntım yok güç kaynağı yeterli o yüzden sıkıntı yapmanıza gerek yok. Arkadaşlar aldımğım dönemde Skylake yeni çıkmıştı ama parçalar pahalı olup pek bi anakart seçeneğim olmadığı için bu sistemde karar vermiştim.
GrkmKprl dedi: Furkann3451 cogu parcalar ayni olmak uzere bende bir bilgisayar topladim senin suan topladigin sistemde psu yeterli oldumu bir sorun olustumu ne zamandan beri kullaniyorsun bilmek isterim Genişletmek için tıkla... Öncelikle sistemi 3 aya yakındır kullanıyorum çok şükür hiçbir sıkıntım yok güç kaynağı yeterli o yüzden sıkıntı yapmanıza gerek yok. Arkadaşlar aldımğım dönemde Skylake yeni çıkmıştı ama parçalar pahalı olup pek bi anakart seçeneğim olmadığı için bu sistemde karar vermiştim.