[ALINDI] i5 4460 ve GTX960 Sistem

Daha fazla  
Evet bugün vatandan gittim parçaları aldım montaja bıraktım. Yarın saat 12-1 gibi gidip alıcam kasayı. Öncelikle sistem şu şekilde ;

ASUS H97-Plus Anakart
INTEL i5 4460 İşlemci
WD 1TB Caviar Blue HDD
EVGA GTX960 4GB Ekran Kartı
G-Skill Ripjawsx 2x4 GB Dual Bellek
Zalman z3 Plus Kasa
Xigmatek Tauro Serisi 600W+80 Modüler Güç Kaynağı

Vatana gitmeden önceki Anakartım MSI H97 Gaming 3 ekran kartı Asus ROG Strix OC 960 4GB, güç kaynağı Zalman ZM600-LX idi. Asus H97-Plus indirime girmiş özellikleri aynı bunu tavsiye ederim dedi, Asus ROG 4GB kalmamıştı, güç kaynağı olarakta bu daha iyi dedi bende kabul ettim. Yardımcı olmanızı istediğim konu ise şu BİOS güncellemesini nasıl yaparım ? Kurmam gereken driverlar nelerdir ? Ve UEFI kurulum için sadece W8.1.3'ü Rufus ile USB'ye yazdırıp kurmam yeterli mi ? BİOS'tan açmam gereken herhangi bir ayar var mı ? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar tuttu ? Bende şunu almayı düşünüyorum
Po4mz6.png

Öncelikle hayırlı olsun. Konuyu yanlış yere açmışsın sanırım. İncelenecek yazı yada görsel yok. Sitede asus anakart bios güncelleme ve ayar videosu var. Uefi kurulumun nasıl yapılacağı ile ilgili de konu ve video var. Sistem toplama videolarından bir iki tanesini izlesen adım adım ne yapılacağını öğreniyor insan. Sitede arama yapsan yine çıkacak ama üşeniyorsunuz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bir şey sormak istiyorum BIOS'un güncelleme dosyasını attığımız USB de başka driverler olsa sorun çıkar mı ? Yoksa sadece Bios güncelleme dosyası mı olmalı?

Dosyayı ana dizine atman gerekiyor. %100 emin değilim ama sıkıntı çıkarsa anakart servise gider. Bu riski alacağını düşünmüyorum. Bi zahmet tek at niye riske giriyosun

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı