Barış ÖZER Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 1.937 Makaleler 6 Çözümler 7 Yer Kartal/İstanbul 7 Şubat 2015 #11 @Silinen üye sıcaklık incelemesini boşverin derhal Asus alın derim ben
Barış ÖZER Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 1.937 Makaleler 6 Çözümler 7 Yer Kartal/İstanbul 7 Şubat 2015 #13 900 serisinde bende Asus'u önermiyorum ancak Sapphire'mi Asus'mu diyorsan tabiki Asus.
B Burak Dönmez Hectopat Katılım 7 Şubat 2015 Mesajlar 39 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Şubat 2015 #14 Birşey merak ediyorum , ben Vatan Computer'dan orjinal oyun alacağım. Bilgisayarım'da Uplay olunca ve hesabım açık olduğu zaman oyunu yüklediğim de Uplay hesabına gelir mi yoksa ondan ayrı mı olur ? ( İlk kez orjinal oyun alıyorum. )
Birşey merak ediyorum , ben Vatan Computer'dan orjinal oyun alacağım. Bilgisayarım'da Uplay olunca ve hesabım açık olduğu zaman oyunu yüklediğim de Uplay hesabına gelir mi yoksa ondan ayrı mı olur ? ( İlk kez orjinal oyun alıyorum. )