[Alındı] İ5 4690K veMSI GTX 970 Tabanlı Sistem

Hangi tarafta olacak onu çözemedim. Kitapçıkta da göz attım biraz bulamadım. Acaba siz biliyor musunuz? Yani doğrudan güç almak için.

Ben de gaming 7 kullanıyorum. Sol taraftayken açıktı sanırsam. Ama seninkinde belki farklıdır. Kitapçığı kurcala biraz bulursun hemen.

Hayırlı olsun. Mavi ekransız günlerde kullanın.
Teşekkür ederim.

Ben de gaming 7 kullanıyorum. Sol taraftayken açıktı sanırsam. Ama seninkinde belki farklıdır. Kitapçığı kurcala biraz bulursun hemen.
Böyle birşey buldum. Sanırım bundan bahsediyor. Nereye doğru alıyoruz şimdi.

Aud_sw1 kısmına doğru getirdim. Sanırım doğru yerde. İnanılmaz bir ses kalitesi hissettim. Belki psikolojik ama sanmıyorum.

Aşağıda olacak, attığın önceki kitapçık resmine göre. Aman diyeyim, sistem kapalıyken değiştir switchi.

Demin değiştirdim switchi anakart kapalıyken. Muhtemelen düşünemezdim bunu ama almadan önce sistemi Recep ağabey'in Gaming 5 incelemesini 3 kere izledim. O uyarmıştı, öyle değiştirdim yani. Şuan sizce yanlış yerde mi? Sanki ses arttı gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…