[Alındı] İ5 4690K veMSI GTX 970 Tabanlı Sistem

Doğrudan güç alması için aşağıda olması lazım. Açıkçası ben de kullanıyorum ama hiç bir fark göremedim. Hatta bende de hafif bir azalma oldu. Ama yine de kaliteli tartışılmaz yonganın.

Çok dikkatli dinleyince doğrudan güç aldığında cızırtılar en aza iniyor. Ama diğer türlü daha yüksek ses veriyor. İlginç bir mantık.

Sağ yukarıda gelen kutusunun yanındaki isminizin üstünde durdun ve imza ayarları butonu geliyor oradan istediğinizi yazabilirsiniz.
Yarın dolduruyorum orayı.

Çok dikkatli dinleyince doğrudan güç aldığında cızırtılar en aza iniyor. Ama diğer türlü daha yüksek ses veriyor. İlginç bir mantık.
Sanırım bizde bir sorun var. Ses anlama konusunda.

@Ahmet205 Peki siz ses kartına ekstra güç mü veriyorsunuz. Sizde durum nedir?

@Ahmet205 Peki siz ses kartına ekstra güç mü veriyorsunuz. Sizde durum nedir?
Evet ben ikisini denedim şu an kullanmakta olduğum g230 kulaklık ile müzik film v.b şeyler dinledim ve izledim ekstra güç verdiğimizde cızıltılar azalıyor bende çok az olan kalmıyor diyebilirim. Birde şöyle birşey var adamlar yapmış koymuş biz de kullanalım değilmi.

Bende de aynı kulaklık var. Müzik performansı pek iyi değil bence. Birde resim çeker misiniz? Switch bölgesini.

Güle güle kullan , bendede msi z97 gaming 7 , i5 4670k , msi gtx 970 ,corsair dominator ddr3 2000mhz 4+4 gb ,thermalright macho rev B var. Hepsini 2250 tl ye az kullanilmis garantili 2.el aldim bir tek sogutucu sıfır , acayip memnunum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…