RealtimeUfuk Megapat Katılım 23 Aralık 2015 Mesajlar 419 Yer Beylikdüzü, İstanbul 23 Kasım 2016 #11 The Magician dedi: Merhaba, sistemi nereden aldınız acaba? Hayırlı Olsun bu arada. Genişletmek için tıkla... Öncelikle çok teşekkür ederim. Kasa, Anakart, İşlemci ve Ekran kartını hepsiburada'dan almıştım. PSU, Ram, SSD, HDD bunlarıda Sinerji bilgisayardan aldım. Yalnız Hepsiburada'da indirim varken almıştım fiyatı 100 lira gibi oynamış olabilir.
The Magician dedi: Merhaba, sistemi nereden aldınız acaba? Hayırlı Olsun bu arada. Genişletmek için tıkla... Öncelikle çok teşekkür ederim. Kasa, Anakart, İşlemci ve Ekran kartını hepsiburada'dan almıştım. PSU, Ram, SSD, HDD bunlarıda Sinerji bilgisayardan aldım. Yalnız Hepsiburada'da indirim varken almıştım fiyatı 100 lira gibi oynamış olabilir.
The Magician Kilopat Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2016 #12 RealtimeUfuk dedi: Öncelikle çok teşekkür ederim. Kasa, Anakart, İşlemci ve Ekran kartını hepsiburada'dan almıştım. PSU, Ram, SSD, HDD bunlarıda Sinerji bilgisayardan aldım. Yalnız Hepsiburada'da indirim varken almıştım fiyatı 100 lira gibi oynamış olabilir. Genişletmek için tıkla... Peki herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı Sinerji parçalarından?
RealtimeUfuk dedi: Öncelikle çok teşekkür ederim. Kasa, Anakart, İşlemci ve Ekran kartını hepsiburada'dan almıştım. PSU, Ram, SSD, HDD bunlarıda Sinerji bilgisayardan aldım. Yalnız Hepsiburada'da indirim varken almıştım fiyatı 100 lira gibi oynamış olabilir. Genişletmek için tıkla... Peki herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı Sinerji parçalarından?
Ufuk TURUNÇ Hectopat Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 91 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oceangoing Watchkeeping Officer 23 Kasım 2016 #13 Hayırlı olsun. Mavi ekransız günler dilerim.
RealtimeUfuk Megapat Katılım 23 Aralık 2015 Mesajlar 419 Yer Beylikdüzü, İstanbul 23 Kasım 2016 #14 The Magician dedi: Peki herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı Sinerji parçalarından? Genişletmek için tıkla... Hepsi kutulanmış jelatinleri açılmamış vaziyette geldi fakat ram için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Önceden açılmış test edilmiş olmalı. Ama taktım bir sorun yok. Ufuk TURUNÇ dedi: Hayırlı olsun. Mavi ekransız günler dilerim. Genişletmek için tıkla... Çok çok teşekkür ederim, resim yüklemeye çalışıyorum ama hata veriyor boyutlarınıda 830 kb yaptım neyden kaynaklı anlamıyorum
The Magician dedi: Peki herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı Sinerji parçalarından? Genişletmek için tıkla... Hepsi kutulanmış jelatinleri açılmamış vaziyette geldi fakat ram için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Önceden açılmış test edilmiş olmalı. Ama taktım bir sorun yok. Ufuk TURUNÇ dedi: Hayırlı olsun. Mavi ekransız günler dilerim. Genişletmek için tıkla... Çok çok teşekkür ederim, resim yüklemeye çalışıyorum ama hata veriyor boyutlarınıda 830 kb yaptım neyden kaynaklı anlamıyorum
The Magician Kilopat Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2016 #15 Kıskandım valla, keşşke benim de olsa. Umarım PC'nizin başına birşey gelmez harbiden çok kıskandım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kıskandım valla, keşşke benim de olsa. Umarım PC'nizin başına birşey gelmez harbiden çok kıskandım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
RealtimeUfuk Megapat Katılım 23 Aralık 2015 Mesajlar 419 Yer Beylikdüzü, İstanbul 24 Kasım 2016 #16 The Magician dedi: Kıskandım valla, keşşke benim de olsa. Umarım PC'nizin başına birşey gelmez harbiden çok kıskandım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Maşallah demen yeterli dostum, darısı senin başına
The Magician dedi: Kıskandım valla, keşşke benim de olsa. Umarım PC'nizin başına birşey gelmez harbiden çok kıskandım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Maşallah demen yeterli dostum, darısı senin başına
The Magician Kilopat Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2016 #17 RealtimeUfuk dedi: Maşallah demen yeterli dostum, darısı senin başına Genişletmek için tıkla... MaşAllah kardeşim, güle güle kullan. İnşAllah biz de elbet alacağız şu mereti.
RealtimeUfuk dedi: Maşallah demen yeterli dostum, darısı senin başına Genişletmek için tıkla... MaşAllah kardeşim, güle güle kullan. İnşAllah biz de elbet alacağız şu mereti.