[Alındı] i5 6600, GTX 970 Sistem

hkndmrlp42

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Yeni sistem topladım ve en kısa zamanda resimlerini ekleyeceğim. Sistem hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

Anakart: MSI B150 GAMING M3
İşlemci: İ5 6600
Ram: Kingston Hyperx Fury Black 2x8 2133 Mhz
Ekran Kartı: MSI GTX 970 4G
SSD: Samsung 850 EVO 250GB
HDD: Seagate Barracuda 1TB 7200RPM 64MB Cache
Kasa: Corsair Obsidian 750D
PSU: Thermaltake 600W 80Plus
Monitör: ASUS VP228H 1Ms
Klavye+Mouse: A4Tech Bloody B2100 Gaming Set

Toplam maliyeti hdmı kablo, 4 adet cougar kırmızı ledli ve 2 adet akasa viper fan, bilgisayar masası gibi ekstralarla 6.000 lirayı buldu. Sistemin tüm parçaları Vatan'dan toplandı.

Hayırlı olsun şimdiden. Thermaltake PSU bende kullanıyorum 750w + 80 gerçekten çok iyi bir PSU.

Hayırlı olsun mavi ekransız günler dilerim. Oyun performnasları çekecekmisin

O bütçeye GTX980 sığdırılabilir miydi bilmiyorum. Ama çiçek gibi bilgisayar olmuş gerçekten.

O bütçeye GTX980 sığdırılabilir miydi bilmiyorum. Ama çiçek gibi bilgisayar olmuş gerçekten.
Vatan dışında daha uygun yerlerden toplasaydım elbette sığabilirdi. İlerleyen zamanlarda 1070 modeli düşünüyorum. Yorumunuz için teşekkürler.

Sistemin resimlerini bu sabah işe gitmeden aceleyle çekmek zorunda kaldım o nedenle kusura bakmayın kalite için. Uygun zamanda net resimler eklerim.

O kasa x 99 için ama tercih meselesi diyeceğim . Hayırlı olsun güle güle kullanın ne diyeyim. O kasaya bir sıkıntı gelmemesini istiyorum o kadar çünkü ileride X 99 sistem toplayabilirsin ona.

O kasa x 99 için ama tercih meselesi diyeceğim . Hayırlı olsun güle güle kullanın ne diyeyim. O kasaya bir sıkıntı gelmemesini istiyorum o kadar çünkü ileride X 99 sistem toplayabilirsin ona.
Görsel olarak çok beğendim ve ilerisi için uzun yıllar kullanılıcak bir kasa olduğundan hemen aldım. Ayrıca hava akımı ve sıcaklık değerleri çok iyi seviyede. Ekran kartım yük altında 64 derece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…