[Alındı] i5 6600K ve GTX 970 Sistem

İk öncelikle hayırlı olsun güle güle kulanın .. mavi ekransız bol fpsli günlere inşallah.. hocam çok iyi ... alış verişi nerden yaptınız.. güvenilir yermi... kargolama sorunu varmı... güvenilirmi.. bilgi alabilirsem çok mutlu olurum.. bende yakında internetten alışveriş yapçağım.. korkuyorum biraz internetten fakat sizlere güvenmek istiyorum.. bilgi sahibi olabilirsek inşallah. bütçem 6.308 TL

bu arada bütçeniz neydi .. nerden alışveriş yaptınız .. nereyi bize önerirsin..

şimdiden teşekür ediyorum..

Hayırlı olsun güzel sistem. Monitörden memnun musunuz? Bende o modeli almayı düşünüyordum ama vp247h modelini alıcam galiba.
Öncelikle teşekkürler. Bu modelden oldukça memnunun. Ancak belirttiğiniz modelin ekstra bir çok özelliği var buna göre. Ben bütçeyi de göz önüne alarak bunu tercih etmiştim. Eğer bunu almaya karar verirseniz performans anlamında üzülmeyeceğinizi söyleyebilirim.

Teşekkür ederim İşe başlarken ortalama 5-6 bin tutar düşüncesiyle yola çıktım. Tam bir bütçe hesabı yapmadım ki zaten toplamam 2-3 ayımı aldı. Parçaların bir çoğunu Hepsiburada'n aldım. Hediye çeki kampanyası vardı. Ondan yararlanarak nispeten ucuza geldiğine inanıyorum. Çevre bileşenlerini de İstanbul'da bir İnternet kafeden aldım. Ben İnternet sitesinin 3 yıldır müşterisiyim ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Kesinlikle ve gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir site. Normal şartlarda fiyatları biraz yüksek olabiliyor. İndirimleri takip etmeye çalışın derim.

Teşekür yorumun için kardeşim Sinerji bilgisayardan alcağım tüm parçaları güvenli bir sitemidir ?

Teşekür yorumun için kardeşim Sinerji bilgisayardan alcağım tüm parçaları güvenli bir sitemidir ?
Daha önce o siteden alışveriş yapmadığım için bir şey söylemem yanlış olur.

Bende de GTX 970 var ve bir tane daha alıp sli yapacağım. Bu kasaya rahat sığar gibi duruyor ne düşünüyorsunuz ? Galiba ikinci kart alttaki yuvalara bile gelmez gibi duruyor fakat gelirse de sığar mı? Sitelerinden baktığıma göre sığmıyor ve attığınız resimlerde de kablodan dolayı tam anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…