[Alındı] i5 6600K, Z170 PRO GAMING, GTX 970 Sistem

Hayırlı olsun sistem ateş ediyor dikkat edin.

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Bende İ5 6600K'lı bir sisteme geçmek istiyorum. Bu arada anakart hakkında düşünceleriniz nasıl?

Anakart özellikle tasarım olarak çok hoşuma gitti. Zaten ilk olarak Recep Baltaş ve Ali Güngör'ün incelemesinde denk geldim, zaten onlar videoda yeteri kadar tanıttılar kartı, üzerine ben de 1-2 farklı yerden bilgi topladım ve bu fiyata alınabilecek en iyi kart olacağı konusunda karar kıldım.

Ses yongası oldukça kaliteli. SupremeFX ve çevresinde manyetik koruması var. Realtek ses yongasını zaten anlatmaya gerek yok diye düşünüyorum. Kısacası beğendim.

Tek tuş ile hız aşırtma özelliği de benim için önemli bir kıstas oldu karar verirken.

USB 3.1 portu bulunmakta.

M2ve sata ekspress özellikleri de hoşuma gitti.

Aynı sisteme sahibiz. Sadece ekran kartını ben daha almadım. Soğutucu da aynı. Ben de overclock yapmak istiyorum. Hangi ayarları yaptınız acaba? Paylaşabilir misiniz?

Overclock olarak kartı fazla zorlamadım diyebilirim. GPU Tweak 2 ile ;

Power Limit %110
Core Clock +130
Memory Clock +300 olarak overclock ettim. Şu anlık herhangi bir problem yok.

Kablolama güzel, bileşenler güzel kısaca her şey güzel olmuş. Maliyeti ve nereden toplandığını da belirtirseniz iyi olur. Hayırlı olsun.

Sistem 4200 TL'ye İnventus Bilgisayar'dan toplandı.

İlk başta sisteminiz hayırlı olsun, sorum kullandığınız thermaltake kırmızı LED'li fanı nereden aldınız link atarmısınız.

Fanı 25TL'ye Yazıcıoğlu'ndan aldım.

Ben genel olarak sol kapak açık olarak kullanıyorum sistemi. Görselliği hoşuma gidiyor. 6 adet 120 mm fan olmasına rağmen son derece sessiz çalışmakta. Ekran kartında da bu sebeple strix modelini tercih ettim. Asus gerçekten sessizlik konusunda rakipsiz.

Yok estağfurullah. Kontrolcü var, işlemci üzerindeki iki fanı kasa üzerindeki kontrolcüye bağladım, diğer fanlar ise direkt ana karta bağlı. Onları da yazılım ile kontrol ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…