[Alındı] i5 6600K, Z170 PRO GAMING, GTX 970 Sistem

Ben işlemci için sormuştum. Ekran kartı için de söylediğiniz için sağ olun. Tekrar işlemci için yazabilir misiniz?

Kablolama konusunda çokta iyi olmayan bir kasayla bu kadar mükemmel bir çıkarmanıza gerçekten şaşırdım.
Kablolama en üst seviyede. Şuan size sensei diye seslenmek istiyorum.

Yalan yok, montaj yarım saat kadar sürdü, kablolama 2 saatten fazla . Baya uğraştırdı.

Ben işlemci için sormuştum. Ekran kartı için de söylediğiniz için sağ olun. Tekrar işlemci için yazabilir misiniz?

Kusura bakmayın farklı anladım ben. Şu an iş yerindeyim eve gittiğimde işlemci değerlerini paylaşıcam.

Değerler;

Paylaştığınız için teşekkür ederim. Hyper 212 Evo soğutucum yarın gelecek. Montajdan sonra overclock yaparsam sizin gibi ısı değerlerini bir atarım. Overclock yapmayı düşünüyorum.

Merhaba sizin gibi yaptım. Kasanın arkasındaki fanı taktım. Acaba hangi yöne doğru takılacak. Yanlış takmış olabilir miyim? Çünkü sizinki gibi aynı ayarlarla o.c. ettim. Prime95 de 69-70 derece alıyorum. Siz 60 ın üstüne çıkmamışsınız.

O fanın üzerinde dönüş ve hava akış yönü olması lazım 2 adet ok ile gösterilmiş, onlara dikkat et.

Öncelikle hayırlı olsun çok güzel bir sistem olmuş. Oyun testleri yapacak mısınız ?

Hayırlı olsun kardeşim. Sorum şu yönde olucak o üstte belirtiğin ssd nin performansı nasıl bi samsung evoya göre.

Cooler Master BladeMaster fanını alıp oklara dikkat ederek taktım. 1.345 voltaj ve 4.6 ghz de sabit 45 en fazla 49 derece gördüm. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…