[Alındı] i5 6600K, Z170 PRO GAMING, GTX 970 Sistem

Arkadaşlar konuyu şuan gördüm. İlandaki kasa fotoğrafları bana ait fakat İlker Yavuz diye birini kesinlikle tanımıyorum. Kasa hala benimle beraber hatta z3 olan kasamı cooler master haf 942 ile değiştirdim. Oradaki grafik kartı da evga gtx1070 ile değiştirildi.

edit: 1450 tl fiyat koyulmuş ilanda, kesinlikle bir iş var bunda. Umarım canınız yanmaz.

Son düzenleme:
Bende kasanın gelmeyeceğini düşünerek para iadesi talep ettim o şerefsiz'den. İade yapacağını söyledi fakat ondan sonra aramalarıma cevap vermedi. Bugün EFT yapıcaktı otomatik. Aramalarımı engellemiş. Arkadaşın kimliği var. Banka hesabıyla kimlik birbirine uyuyor ve Enpara.com hesabında da aynı isim var. Savcılığa vereceğim Şerefsizi

İyi ki kasanın bütün parasını vermemişim. 500TL gitti sadece. Ama yine de işin peşini bırakmayacağım

Çok geçmiş olsun dostum. Peşini birakmayin umarim hak ettiği cezayi alir.

Çok geçmiş olsun dostum. Peşini birakmayin umarim hak ettiği cezayi alir.
Aldığı 500TL bana maddi olarak zarar verir. Kul hakkı yedi bir kere. O parayı almasam bile olur. O adam rahat etmesin bana yeter. Sadece beni değil. Daha kaç kişiyi dolandırdı kim bilir.

Durum nedir? Bi gelişme var mı ?
Kuzenim bununla iletişime geçti whatsapp üzerinden. Bana ders vermek istiyormuşmuş. Bana cevap vermediği zamanlar durmadan arıyordum bunu. Müsait değilim deyip duruyordu. Onun için yapıyormuş. Annem bile mesaj attı buna ama cevap vermemiş. Şuan üniversite kaydı için memlekete gidiyorum birşey yapmadım daha. Afyon'da olduğunu söyledi. Online ihbar ile konuşmaları yolladım. Bekliyorum

Sent from my SM-J710FQ using Technopat mobile app

Ama siz de resmen kasinmissiniz. Bu sistemi 1.5tlye satan zaten ya çalmıştır ya da işte böyle dolandırıcıdır.

Adam fotoğrafların kendine ait olduğunu iddia ediyor hâlen. Paylaşan hakkında da (yani siz) suç duyurusunda bulunacakmış [emoji23]. Bu ayın 12 ve 25'inde yatıracağını söylemişti ama ortada hicbirşey yok. Üniversite için taşınıp, ikametgâh değiştirince işlem başlatacağım.
Son durum: Mart ayında adliyeye gidip ifade verdim durum hakkında fakat herhangi bir mesaj, mail, posta alamadım. Türkiye'de adalet bu kadar işliyor herhalde.

Son düzenleme:
Hocam hortlatdım ama gelişmeler nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…