[Alındı] İ5 7600K ve GTX 1070 Sistem

Peroksit

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar daha önce de konusu açılmıştı bu sistemin. Bu gece hepsiburada.com sitesinde ki bilgisayar kategorisinde ki indirimlere dayanamayıp sistemi satın aldım.

Sistem şu şekildedir ;

1489696280951.jpg
1489696287825.jpg

Toplam maliyeti = 6.539 TL
Ek olarak resimde gözükmeyen logitech G710 klavyede sisteme dahildir. Herkesin bundan daha iyi sistemlere sahip olması dileğiyle iyi forumlar.

Sisteminiz çok güzel olmuş indirimden çok güzel yararlanmışsınız. Güle güle kullanın servis yüzü görmesin inşAllah ve tez zamanda ben ve benim gibi sistem toplamak isteyenlere de nasip olur inşAllah. Testlerini yapmanızı merakla bekliyorum. Bu arada aynı USB bellekten bende aldım çünkü lazım oluyor baya 8 GB artık yetmiyor.

Teşekkür ederim. Ekran kartı ve anakart yanımda oyunlar hediye ediliyor. Onları nasıl temin edebilirim bilgisi olan var mı acaba.

Teşekkür ederim. Ekran kartı ve anakart yanımda oyunlar hediye ediliyor. Onları nasıl temin edebilirim bilgisi olan var mı acaba.

Hocam onları Msi'ın kendi sitesinden anakart'ın ve ekran kartının üstündeki bir numarayı yazarak temin ediyosunuz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı