Evet, sonunda topladım sistemi. Aslında hesabım @Silinen üye fakat MSN ve şifremi unuttum
Bu arada sistemi adamlar çok çabuk topladı. HDD Seagate yoktu WD aldım, çok şey kaçırmış oldum mu?
Bu arada çok resim atmaya çalıştım fakat olmadı. Ekran kartını ASUS alacaktım ama MSI aldım. Şu an telefondayım bilgisayarı denemeyemedim bilgisayara 2-3 güne geçerim, resimler gelir.
Sistem:
Hepinize teşekkür ederim. Allah size daha iyilerini versin. Vatan görevlileri çok iyi insanlar. Sırf benim bilgisayarımı yetiştirek için durdular, yaptılar. Ağabey orada Technopattan bahsetti, buralardaysa ellerine sağlık ağabey
Bu arada WD aldım diye çok şey kaybeder miyim? Bu arada sadece ramlerden sticker çıktı Üzüldüm, ekran kartı vb. çıkmadı. Bu arada Asus Gtx 970 almak daha mı mantıklıcaydı?
Hepinize teşekkür ederim. Allah size daha iyilerini versin. Vatan görevlileri çok iyi insanlar. Sırf benim bilgisayarımı yetiştirek için durdular, yaptılar. Ağabey orada Technopattan bahsetti, buralardaysa ellerine sağlık ağabey
Bu arada WD aldım diye çok şey kaybeder miyim? Bu arada sadece ramlerden sticker çıktı Üzüldüm, ekran kartı vb. çıkmadı. Bu arada Asus Gtx 970 almak daha mı mantıklıcaydı?
Saten adam ağabey Asus'u tavsiye etmedi. Bu arada ağabeyler H97M ile o.c yapabilirsin dediler. Şaşırdım, belkide karıştırmıştır. İşlemci ve HDD'yi içime sinmedi.
HDD olarak WD Cav. Blue seçmişsen eyer çok iyi yapmışsın kardeşim. Daha stabil bir HDD'dir. Sistemin çok güzel olmuş bu arada. Ellerine sağlık. Resimleri bekleriz.