[Alındı] i7 4790 ve GTX 970 Tabanlı Sistem

Jacobs2544

Hectopat
Daha fazla  
Evet, sonunda topladım sistemi. Aslında hesabım @Silinen üye fakat MSN ve şifremi unuttum
Bu arada sistemi adamlar çok çabuk topladı. HDD Seagate yoktu WD aldım, çok şey kaçırmış oldum mu?
Bu arada çok resim atmaya çalıştım fakat olmadı. Ekran kartını ASUS alacaktım ama MSI aldım. Şu an telefondayım bilgisayarı denemeyemedim bilgisayara 2-3 güne geçerim, resimler gelir.
Sistem:
  • i7 4790
  • MSI GTX 970
  • MSI H97M
  • G.Skill 4x2 8 GB RAM
  • WD 1 TB HDD
  • Samsung 840 EVO 120 GB
  • Corsair 550W Kasa

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepinize teşekkür ederim. Allah size daha iyilerini versin. Vatan görevlileri çok iyi insanlar. Sırf benim bilgisayarımı yetiştirek için durdular, yaptılar. Ağabey orada Technopattan bahsetti, buralardaysa ellerine sağlık ağabey

Bu arada WD aldım diye çok şey kaybeder miyim? Bu arada sadece ramlerden sticker çıktı Üzüldüm, ekran kartı vb. çıkmadı. Bu arada Asus Gtx 970 almak daha mı mantıklıcaydı?

MSI'ın soğutması daha iyi, bir mantık hatası yok

Saten adam ağabey Asus'u tavsiye etmedi. Bu arada ağabeyler H97M ile o.c yapabilirsin dediler. Şaşırdım, belkide karıştırmıştır. İşlemci ve HDD'yi içime sinmedi.

SSD kullanıyorsun, Green de alsan bir fark olmayacaktı gözle görünecek kadar..

Anakart ve işlemciden çıkmalıydı, orda sormadınız mı?

MSİ Twinfrozr aldıysanız güzel seçim.
Ağabeyler kendi tarafında topladı. Başında durmak hoş olmazdı. Anakart ve işlemciden çıkmadı. Belkide düşmüştür

Ekran kartında da bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…