Gaming Series Hectopat Katılım 16 Mayıs 2015 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2015 #11 heavystorm01 dedi: Sistem güzel olmuş. Klavye yakışmamış, en kısa sürede değiştirmelisin. Ekran kartına takılma. Benim 32CM'lik 3 fanlı kartta hafif eğri duruyor Genişletmek için tıkla... İçimi ferahlattın yani o eğrilik biraz korkuttu beni klavye olarak Razer Blackwidow Chroma alacağım böyle PC'ye böyle klavye yakışır ancak.
heavystorm01 dedi: Sistem güzel olmuş. Klavye yakışmamış, en kısa sürede değiştirmelisin. Ekran kartına takılma. Benim 32CM'lik 3 fanlı kartta hafif eğri duruyor Genişletmek için tıkla... İçimi ferahlattın yani o eğrilik biraz korkuttu beni klavye olarak Razer Blackwidow Chroma alacağım böyle PC'ye böyle klavye yakışır ancak.
agile. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Nisan 2014 Mesajlar 1.762 Yer Bayrampasa/Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2015 #12 Bellekler yanlış takılmış sanki
Gaming Series Hectopat Katılım 16 Mayıs 2015 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2015 #13 agile. dedi: Bellekler yanlış takılmış sanki Genişletmek için tıkla... Bende farkındayım düzgün şekilde taktım PC açılmadı diğer tüm slotları tek tek denedim en son böyle takınca açıldı sebebini anlamış değilim hâlâ.
agile. dedi: Bellekler yanlış takılmış sanki Genişletmek için tıkla... Bende farkındayım düzgün şekilde taktım PC açılmadı diğer tüm slotları tek tek denedim en son böyle takınca açıldı sebebini anlamış değilim hâlâ.
delpiero Hectopat Katılım 27 Ağustos 2015 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2015 #14 @Gaming Series arkadasimizin sorusuna tam cvp verememisiz arkadaslar. Grafik karti olayinda ne yapmaliyiz ayni durum bende de mevcut. Bu durum bir problem yaratir mi ve nasil düzeltiriz ?
@Gaming Series arkadasimizin sorusuna tam cvp verememisiz arkadaslar. Grafik karti olayinda ne yapmaliyiz ayni durum bende de mevcut. Bu durum bir problem yaratir mi ve nasil düzeltiriz ?
Dragneel.99 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 1.649 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2015 #15 Bende dahil çoğu kişinin hayalindeki sistem Hayırlı olsun, mavi günsüz günler dilerim...