[Alındı] i7 4790k ve R9 295X2 Sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam ben sadece monitörü amazondan aldım ve kasa Almanya'dan diğer bütün ürünler Türkiye'den ve Türkiye garantili amazon uk biraz daha pahalı ama ucuz veren şirketlerde yok değil ama çok güvenilir ve çok hızlı.

Kasanın içi çok güzel sanki içinde hiç kablo yok neyse inşallah resimlerini atarım yarın.

Son düzenleyen: Moderatör:
İleride bir r9 295x2 ilave edersin heralde 1300 watlık psu aldığına göre. Cf performans testide güzel olur.

Arkadaşlar yavaş yavaş test etmeye başladım. Bf 4 testlerdeki gibi 20 fpslerde wolfenstein 50 60 buluyor. İnşallah bir yazılım la düzelir bu sorun sadece diyebileceğim görüntü dehşet bir kaç resim de ekliyim dedim, resim yükle seçeneği resimleri görmüyor.

Arkadaşlar bi sorun var 10 dakika oyun oynadım kasa ateş gibi oldu acaba doğru kuramadık mı bunu nasıl analayacam?

Canavar kelimesi bu sistem için bence hafif kalır Sisteminiz çok güzel. Güle güle kullanın.

Hocam anlamadım watch dogs oynadım bi yandan görüntüye hayretle baktım ama ultrada 20 30 fps de ayarları aşağı çektim, görüntü yine iyi. Ama 10 Dakka'da ateş gibi oldu kasa yine arkadaşa götüreyim o zaman.

Şu resimde ki giriş nereye takılıyor?

Hayırlı olsun kardeşim. Ekran kartı için üstüne biraz daha koyup TitanZ alsaydın.

Aman bakkala götürme benim 1000-1500 tl'lik sisteme nasıl ağzı açık baktığını gördüm senin sisteme bakar der ekran kartı arızalı al şu gt630'u rahatına bak .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…