[Alındı] i7 4790k ve SLI GTX 970 tabanlı sistem

Dostum bende 1080p monitör için tüm oyunları ultrada açacak şekilde kasa topluyorum fakat karar veremedim gtx970 100 me iki tane alıp SLI mı yapsam yoksa gtx 980 Ti mı alsam ?

Dostum bende 1080p monitör için tüm oyunları ultrada açacak şekilde kasa topluyorum fakat karar veremedim gtx970 100 me iki tane alıp SLI mı yapsam yoksa gtx 980 Ti mı alsam ?
Tek 980Ti al ileride SLI yapman daha iyi olur.

İnventusa gelmiyor ki msi gtx 980 Ti alayım

@Kuvvetmira27 Arkadaşım senin kasa/soğutma ikilisini ben de yarın alacağım. Ama soğutmasından yana tereddütlerim var. Acaba boşta ve yük durumunda kasanın sesini 1'er Dk. lık videolarını paylaşabilir misin? Yada bilgilendirme yapar mısınız? Mesele Pompa sesi fan sesi duyuluyormu çok gürültülü bir şekilde?

Kardeş yük altında dahi öyle yüksek ses çıkarmıyor eğer aşırı sessiz bir ortamdaysan ve kulakların da biraz keskinse boş yükteki sesi duyabilirsin ama beni hiç üzmedi kasam senide üzmeyecektir fiyatını sonuna kadar hak ediyor aşağıdaki inceleme videosundanda kasa hakkında bilgilendirme yapıyolar , dediğim gibi üstünde sıvı soğuma var ayrıca kasada şahane ikisi bir o fiyata bulamazsın

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…