i7 4790K'lı sistemimi satıp Skylake'e geçtim. 2 adet EVGA GTX 970 FTW siparişim haftaya geleceği için şimdilik onboard ekran kartı ile idare edeceğim. Ayrıca Sleeve kablolama ve led döşeme gibi planlarım var. Bu sebeple kablolamaya pek özen göstermedim. Ekran kartlarım geldiği zaman güzel şeyler olacak
Sistem Sinerji'den alındı. Sinerji hakkındaki sorularınızı yanıtlamaya hazırım.
Sistem oldukça iyi. Yalnız iki sorum olacak. Sizde bir GTX 970 vardı ve onu sattınız mı? Diğer sorum ise cidden 4790K gibi bir işlemci varken ve beslemediği ekran kartı yokken gerekli miydi Skylake? Arada gözle görülür derecede fark var mı?
Yakın bir arkadaşıma 4500 TL'ye komple sistemi verdim. Ben 4500 TL'ye almıştım zaten. Ayrıca ekran kartıyla birlikte 2 oyun hediye gelmişti ve MSI'ın kampanyası sayesinde 120 TL geri almıştım. Karlı bir alışveriş olmasaydı Haswell sistem ile devam ederdim.
Ben eski sistemi topladığınızı hatırlıyorum hatta muhabbet etmiştik sosyal ağ üzerinden.
Az kaldı bende toplayacağım yeni sistemi.
Kasaya da biraz modifikasyon kötü olmaz gibi
Elinize sağlık güle güle kullanın güzel olmuş, ekran kartı ve modifiye edilmiş haliylede görmek isterim hayırlı olsun