Herkese merhabalar Technopat ailesi, ilk defa konu oluşturuyorum. Şu an şu saatlerde bir hayalimi gerçekleştirdim. Aslında uzun bir serüven oldu benim için. 2018 Ekimde başladı her şey. İlk önce kasa almakla başladım biriktirdiğim parayla ve ilk adımı atmış oldum. Kasayı aldıktan sonra garson olarak işe başladım ve bugün son parçamı da aldım. Şu an bazı parçalar kargo halinde olduğu için resimlerini şu an atmıyorum hepsini birlikte yükleyeceğim. Parçaları sıralıyorum yorum sizlerin.
Parçaları paylaştığı link fiyatından almamış olabilir. Sisteme gelirsek kasa ve PSU tercihi daha iyi olabilirdi. 3000 MHz RAM fuzuli tercih olmuş anakart zaten en fazla 2666 MHz destekliyor.
Bana da öyle geldi ilk başta akakçe üzerinden bir ufak hesap yaptım 6800 gibi bir rakam çıktı. Günümüz şartlarında bu seviyede bir bilgisayar toplamak için normal sayılabilecek bir tutar. Ama tabikide burası Türkiye o yüzden pahalı denilebilir.
Hayırlı olsun ilk başta. Keşke sistemi toplarken bize danışsaydınız. Parçaları tek tek almak yerine biriktirseydiniz, RTX 2060'lı bir sistem çok rahat toplardık. Ekran kartını iade etme şansın var mı ? Edebilirsen hiç düşünmeden iade et şunu al: GIGABYTE Geforce RTX 2060 OC 192Bit GDDR6 DX12 Ekran Kartı | ITOPYA