[Alındı] İkinci bir "GTX TITAN" almaya karar verdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
9
Yer
Kars/ Ordu
Daha fazla  
Meslek
İnşaat
Merhaba,
Arkadaşlar "GTX 9XX'ler çıkmışken ikinci bir "GTX TİTAN" almak ne kadar doğru olur ?

Aslında elimdeki kartı (ASUS GTX TİTAN) satıp 2X 970 veya 980 almak istedim. Ancak bu o kadar da kolay olmuyor, neticede elimdeki kart biraz pahalı ve yeni kartlar (9XX'ler) çıkmışken satılması da oldukça zor.

Netice itibari bunu: 2. el Gigabyte 6 gb GTX Titan Gddr5 384 bit 1.499 TL Sanalpazar.com'da 26946124 almak istiyorum. Sizce doğru bir karar mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer sırf inanmadınız diye arkadaşı banladıysanız ve konuyu kilitlediyseniz yazık. Buyurun arkadaşın kasasının linki.
Custom Sıvı soğutma
Konuyu görevden alınan arkadaşımız kilitlemiş, açtık. Konuda farklı sorular sorulmaya devam eder ise yine kapanır. Ceza sebebi de Türkçe Kurallarından dolayı.

Elindeki TITAN'ın bir fotosunu görebilir miyiz ? Bana inandırıcı gelmedi

Soruya cevabım da: İkinci TITAN'a neden gerek duydun ?
Ben şu an dışardayım, akşama eve geçip Titan'ın fotosunu çekip paylaşırım.

Kullanım amacım tamamen hobi diyelim.

1499TL'ye ikinci el bir Titan daha almak hiç mantıklı değil. Tamam 2 tane daha performanslı olur ama 900 serisindeki teknolojiler Titan'da yok. Daha yüksek FPS değeri almaktansa oyun içinde daha gerçekçi grafikler görmek daha önemli o yüzden 1499TL'ye Titan alacağına satabilirsen elindekini sat 980'e geç.

Öneriniz için teşekkürler.
Konuda da belirtiğim gibi Elimdeki kartı satmam oldukça zor gibi görünüyor. Ama ''GTX 970-980'' seriler çıkmadan önce çok rahat sata bilirdim. Zaten linkini verdiğim kartın önceki fiyatı da 1900 TL'ydi. Sanırım kartı satan arkadaş ta ''GTX 9xx'lerin kurbanı oldu, öyle ki fiyatını 1499 TL'ye kadar geri çekti.

@Recep Baltaş
Ben PC'me Custom Sıvı Soğutma yapmış Techopat'ta da videolu paylaşmıştım. Ayrıca da PC'nin üzerinde nick'imi de (er36po) yazmıştım. Yaşım (37) gereği bu güne kadar hiç kimseye ne yalan söyledim nede kandırdım.

Umarım bu video inandırıcı olmuştur:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2 ay sonra Titan II geliyor, bence bekle onu al.
Titan 2 oldukça kabarık bir fiyatla gelecek diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…