[Alındı] İntel Core i5-3450 ve ASUS ROG serisi GTX760 sistem

UfukKaynarr

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Akşam konuyu açmıştım ve olumlu yorumlar aldığım için sistemi aldım. Şu an fotoğraf falan yükleyemiyorum ama inceleme yaparken kesinlikle yükleyeceğim. Sistemimden bahsedeyim biraz;

i5-3450 işlemci
Gigabyte ga-b75m-d3h anakart
4GB 1600 mhz DDR3 RAM
500GB HDD
450watt PSU
2GB GDDR5 256bit ASUS GTX760 ekran kartı(piyasadakilerden farklı, ASUS ROG kasadan çıkmış ve satışı yoktur. Çekirdek hızı 1090MHz üzerine çıkıyor OC modunda)

Yanında 1366x768 monitör verdi ama üzerine biraz daha katıp FULL HD 21" ASUS monitör alacağım. Bütün bunlara verdiğim para ise 1100TL. Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O fiyata gerçekten güzel bir sistem toplamışsınız. Tek eksiği İşlemci 3. nesil ama hiç sorun olmayacaktır

İşlemci ve anakartını satıp 4. nesil i5 bir işlemci alabilirsin istersen kendi cebindende 300 lira verip Z97 yada H97 anakart alabilirsin

Monitör ve boş kasayı yakın zamanda alıp sistemimi süsleyeceğim inşallah. Ram ilerde inşallah 8GB 1600 mhz olacak

Kardeşim herhalde aldığın yerdeki yetkilileri kazıklamışsın . Bu fiyata süper sistem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…