[Alındı] İntel G3258 tabanlı sistem

Arkadaşlar yazmayı unuttum. İşlemci soğutucu 212EVO değil 212x fark yok sadece fanları değişik.İkisindede 4 bakır ısı borusu var .

Bu sisteme GTX 750Tİ sırıtmış sanki. En iyisi AMD R9 270 yada Nvidia GTX 760 bir ekran kartı iyi olur. Hatta AMD R9 270 fiyatı GTX 750Tİ ile aynı gibi ve bayada performanslı.

Önerin için saol. Yazın kartı almadan önce bir konu daha açarım. Konunun dışına çıkmayalım.Yoksa ceza yeriz.

Ramleri mavi slotlara takın ki dual çalışsınlar ama kitapçığa bakmanda fayda var .

Power supply,monitör,kasa bende vardı . Onları kullandım.
Ram slotlarından 1. slot kapandı ama zaten 2 ve 4 e takıyorum ramleri.
@ŞahinGöz 'un dediği gibi kitapçıktan Dual Channel olması için hangi slotlara takılması gerektiğine bakmalısınız. Hayırlı uğurlu olsun, mavi ekransız günler.

Sağolun.Allah sizede nasip etsin.Ben kurulumu yaparken kitapçığa bakarak RAMleri taktım ve doğru takmışım bi'an korktum.Yanlış mı taktım diye.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    75,9 KB · Görüntüleme: 438
Kardesım vatancomputerdan bende topladım ınternet sıtesı uzerınde 2-3 haftaya alcam ben parcaları bırlestırmede cok ıı deıglım vatancomputer parcaları bırlestırıpte satma sansı varmıdır ?

Vatan Bilgisayar'a çok güvenme al bilen birisinden yardım etmesini iste yada Technopat'ın birleştirme videolarıyla adım adım yapabilirsin çok zor bir şey değil.

Neden guvenmeyım kardesım parcalara zarar mı verıyolar ?Ben bırcok seyı bılyıorum fakat anakart montajını yapmam zarar verırım dıye korkuyorum

Kardeşim kullanılmış veya iade gelmiş malzemeleri takabiliyorlar. O açıdan pek güvenmiyoruz Vatan Bilgisayara.

Technopat'ın videolarını izleyerek yaparsan bir şey olacağını pek sanmıyorum ama yinede yapamam diyorsan her hangi bir bilgisayarcıya götür gözünün önünde montaj yaptır. Ufak bir miktar para isteyebilirler ama kafan rahat olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…