[Alındı] İntel İ7 7700K - GTX 1070 Sistem

Yorumları okudukça post sahibine üzüldüm.
Resmen dalga geçmişler.
Herkes 'moralini bozmak istemem ama' diyip resmen dalga geçmişler.
Aması nedir? Yok Z serisi anakart alsaydın, madem Z serisi almadın 7700 alsaydın vs, vs. Bu forumda gördüğüm en saçma anlamsız yorumlar bu postu altına yorumlamış işin asıl üzücü kısmı moderatör de dahil. Kendisini kattım diye umarım alınmaz.
Adam almış alacağını bu saatten sonra daha ne yazıyorsunuz, vallahi amacınızın yardım olduğunu gram düşünmüyorum, bilginizin zaten olmadığını biliyorum.
Ustam sistemin gayet güzel, güle güle kullan.
Anakartın gayet güzel, bileşen kalitesi olarak çoğu Z serisinden daha üstün. Z chipsetli olmadığı için bazı eksikleri var; PCI hat sayısı az, RAM hızı düşük ve SATA sayısı az olabilir ama bileşen kalitesi olarak fazlasıyla yeterli O.C içinde yeterli ki O.C diye tutturanların kaçı bu işlemi yapmış, tecrubeleri ne, 7700K kullanmışlar mı?
Çocuk çocuk söylemler hepsi,rezillik resmen.
Bunları söyledik mi de uygunsuz üslupta ban yiyoruz ama olsun, bu saçmalığa sessiz kalmaktan iyidir ki yapılan yorumlar asıl uygun uslüpsuz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı