[Alındı] Kinguin'den 50 TL'ye Windows 10 Pro OEM Key

Kinguin üzerinden win10 pro key almayı düşünüyorum fakat sonrasında keyi sistemi kurduktan sonra mı, önce mi onaylamak gerekiyor onu bilemedim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sey sormak istiyorum. Bu keyi de aldigimizda suan ustnde sistem kurulu PC'mize format atip yeni sistem kurarken bir defaliga mahsus kabul edip sadece benim anakartimin oldugu PC'de gecerli olacak de mi? Eger kurulu PC'ye format atip kuramiyacaksan almayacam cünku.

kinguin üzerinden win10 pro key almayı düşünüyorum fakat sonrasında keyi sistemi kurduktan sonramı,öncemi onaylamak gerekiyor onu bilemedim ?
Hiç farketmez. 2 türlü de yapabilirsiniz.
Tabiki. Bu key ömür boyu sizin oluyor. Fakat başka bir bilgisayarda ve de başka bir anakartta kullanamıyorsunuz.
Yani aynı bilgisayara formattan sonra yeniden girebilirsiniz bu keyi. Hatta girmenize gerek bile kalmayacak 2. defa. Çünkü Key anakarta işlenecek ve formattan sonra otomatik olarak aktifleşecek.

Hocam cahilliğime verin, bende DurmaPlay'den Win10 Pro aldım. Orjinal Microsoft'dan(media Creator) ile 64bit ISO'sunu indirip UEFI olarak (BIOS'ta öyle) flash'a Rufus ile aktardım ilk daha yüklenirken sorduğunda satın aldığım keyi girdim. AAA-OEM olarak windows etkinleştirildi görünüyor. Hatta Hotmail hesabımda cihaz aynı bilgisayarım özelliklerindeki ismi olarak Kayıtlı Cihaz olarak çıktı. Keyi kontrol etmek Miscrofost'un bir sistemini göremedim ama sanırım daha sorun çıkmaz de mi ?

Print Screen;

Teşekkürler, her ne kadarda fiyatı 2 katına uçtuysada 900 TL vermekten iyidir sağolasın..

Olur mu hocam öyle şey. Bu saatten sonra herhangi bir sorun çıkmaz. Format attıktan sonra da keyi girmeyin sadece kendi hesabınıza giriş yapın büyük ihtimalle otomatik olarak aktifleşecektir bilgisayarınız.

Windows 10 Pro almanın daha ucuz bir yolu yok mudur arkadaşlar? Google'a direk yazdığımda Kinguin G2A dan sonra bir tane link buldum. Paylaşmak yasaksa affola.
Buy Windows 10 Professional CD KEY Compare Prices
Hocam bu tarz konularda bilindik / tanınmış yerlerden almak daha doğru olur. Açıkçası söylediğiniz siteyi daha önce ne gördüm ne duydum.

40 TL den win10 pro oem key satıyorum 4 adet mevcut toplu almak isterseniz 4 tanesi 150 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…