Öncelikle hayırlı olsunlarımızı söyleyerek başlayalım
XC150 modelinde sana önerdiğim üzere disk fren modelini almamakla doğru bir karar vermişsin, V-Fren ile kafan rahat edecek ve bakım masrafların önemsiz miktarlara kadar inecek.
Asfalt kullanımı için şahane bir fren sistemi olsa da nereden atladığına dikkat edeceksin, jantların akort ayarını uçurma derim.
Bu da ben bisikleti yeni aldığım dönemlerden bir kare :
1- Montaj kısmına gelirsek firma bisikleti 10 parça halinde getirmiyordur inşallah çünkü saçma olur. Benim bildiğim gidon bükülür, pedallar çıkarılır. Bu vaziyette uzun ince dikdörtgen kutuya konur ve kargolanır.
2- Okula zaten bisiklet ile gitme, arkadaşların falan sürekli binmek ister. Vites attırmayı bilmeyen arkadaşların bile olacaktır. Bunları diyorum ancak ben kendimle birlikte her yere bisikletimi götürürüm, lise zamanında dershaneye falan da sürekli bu şekilde ulaşımımı sağlardım. Güvenlik kamerası ve ve beraberinde bekçinin olmadığı bir yere uzun süreli asla koymam bisikletimi, kitli olsa dahi.
Şuan için belki çok çok pahalı değil ancak yinede küçümsenecek bir para değil 600TL, ileride yükseltmeye kalktığında daha da dikkat edeceksindir zaten istesen de istemesen de