[ALINDI] Mini-itx i7 6700K Skylake Sistem

@Eray Çelik Hocam gtx 980ti kovalıyorum uygun fiyata bir bulabilsem sıradaki işlem o zaten değiştireceğim ekran kartımı.

@Ahmet Mert Düzgünoğlu Hocam atayım resim ama kızmayın sonra bana o hal ne diye Kablolama yapmadım daha gelişi güzel bağladım o yüzden cok karışık kasanın içi.

Hocam ben 980ti kullanıyorum. Performansı gerçekden muazzam tam F/P ürünü olmuş. Şimdi diyecekler 670 dolarlık kartın neresi F/P diye.

@Ahmet Mert Düzgünoğlu F/P fiyat/performans oranıdır. Kartınız 1000 dolarlık da olsa oranı tutuyorsa F/P denebilir. Örnek:
A kartı 300 dolardır ve X oyununda 100 FPS alıyorsunuzdur. B kartı da 900 dolardır fakat X oyununda 500 FPS veriyorsa ikincinin F/P oranı daha yüksektir. Gerekli veya gereksiz olduğuna siz karar verirsiniz.
Bu arada örnek olsun diye tek oyun verdim. Yoksa birçok benchmarktan geçirilip karar verilir.

Hocam benim demek istediğim 980 Ti ın F/P ürünü olduğu fakat bazı insanların 670 dolarlık kartın neresi F/P diyip laf yapması idi.

İfadeler: log
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…