[Alındı] MONSTER® ABRA A5 V5.3 15.6"

Bilgisayarın özelliklerinden bahseder misin bende aynısından almayı düşünüyorum,sence performans falan nasıl gta5 de 45-50 fps alıyormu

Vallahi daha bu gün elime geçti. Bende merak ediyorum GTA 5' i gerçekten test ettikten sonra yazarım buradan. Bunun dışında görüntüler o kadar canlı değil 1080p ips panel olmasına karşın. Bir tek bu yönünü beğenmedim. Sordum laptoplar bu şekilde oluyormuş.

Kardeşim, daha bakamadım hd grafik kartında problem vardı gönderdim muazzam ilgi ve alaka ile değişim yapıldı (kontrol edilip o şekilde gönderildi). Şimdi sen "sorun neydi?" diye sorarsın da :). İlk kez karşılaştım bu sorunla bu yüzden soruna isim veremiyorum ama tarifi; ekran koruyucusundan çıkarken ekranda renkli dalgalanmalar oluyordu. Birde görev yöneticisine girdiğimde bu sorun oluyordu. Bir tekniker olarak ilk kez karşılaştım ve isim dahi veremiyorum ama sorunun kaynağı entegre grafik kartından. Doğrulandı zaten gereken de yapıldı. Şunu belirteyim, monster alırken teknik servis ağı olarak acayip endişeliydim fakat endişelerim boşmu. Gerçekten ilgi harika. Test eder etmez yazarım fps olayını. Yarın elimde inşallah cihaz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı