[Alındı] MSI AEGIS-089EU

Floki34

Hectopat
Daha fazla  
Dün indirim ile birlikte 5800TL satın aldım. Toplama yapsam bende daha iyi olur diye düşündüm fakat alması, uğraşması vesaire üşendim ve satın almış bulundum. İstersem iade yapabiliyorum sizce iade yapmalı mıyım? Alma nedenim bunu tasarlayan ve yapanın MSI olması ve tamamen özel olarak iç ve dış dizaynının yapılmış olması.

MSI AEGIS-089EU Intel Core i7 6700 3.4GHz / 4.0GHz 16GB 1TB + 256GB SSD GTX1070 Masaüstü Bilgisayar

Bir iki senedir technopat'ı takip edemiyorum. Sosyal bölümü sanırım ölmüş görülme bile 15 cevap yazmayı bırakın.

Benim düşüncem bu fiyata çok daha güncel bir sistem toplanabilirdi. Almışsınız artık hayırlı olsun. Toplamakla vs üşenmişsiniz, iade içinde aynı durum söz konusu olacaktır. Bol FPS'li günleriniz olsun.

Şuanda kargo aşamasında istersem iptal edebilirim. Yani kendim toplama yapmaya karar versem çok çok ekstra bir bilgisayar olmucak.

İade etmiş olsanız bile paranızın hemen hesabınıza geçeceğini düşünmüyorum. Ekran kartı, bir ihtimal GTX 1080 olan bir sistem toplanabilir. Karar size kalmış. Elinizdeki monitörün çözünürlüğü de devreye girer bu durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…