Alındı: MSI GL62M 7RDX

Bilgisayarı aldığınız bir haftayı da değerlendirerek, tavsiye eder misiniz? Şu anda 4000 tl hb'da ucuza almışsınız.

ben de bu laptopu almayı düşünüyorum alınırmı beni pişman edermi klavye çok ısınıyor demişsiniz gerçekten öylemi yoksa teknik bir sorunmu eğer alırsam yanında birde m2 ssd alıcam eğer ssd takarsam garanti dışına çıkmaz değilmi lütfen acil cevaplayabilirmisin indirim bitmeden karar vermem lazım

Hayırlı olsun be sonunda aldın.
GTA Online oynamayı düşünüyorsan ekleyebilirsin Social Club hesabımı: Handsome-TR

Şimdi gördüm aynı laptobu bir arkadaşıma önermiştim ve evvel gün ona Windows kurmasında yardımcı olmuştum.

Hayirli olsun. Etiketlemeyi unutmussun, gerci bildirim gelmiyor orasi ayri
Sen ve Handsome dahil bir çok kişiyi etiketlemiştim. Moderatör silmiş.

Laptopu Itopya'dan almıştım iade edeceğim geçen çarşamba gönderdim hala yolda. Yukarıdaki yazdıklarımı iyi oku ona göre karar ver.
Cezalıydım arkadaşlar ondan geç cevapladım.

Son düzenleme:
neden iade ettiniz ve ne almayı düşünüyorsunuz
birde bu Msi GL62M Core İ5 Gamebook Fiyatı - Vatan Bilgisayar bilgisayar alınırmı bayram indiriminde eğer 4000 tl civarlarına düşerse almayı düşünüyorum

Işık sızması vardı. M2 SSD takmak zorundasın sonra.
ben alır almaz birde m2 ssd alıcam
vatandaki model ips panel ve windows 10 la geliyor
birde hangi laptopu almayı düşünüyorsunuz bir sakıncası yoksa söylermisiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…