[Alındı] MSI GTX 760 OC Edition

Merhaba arkadaşlar. Bugün arkadaşımdan 2.el olarak MSI GTX 760 aldım. Asıl amacım GTX 960 almaktı ama olsun 760'ta iyidir. 400 Liraya aldım kartı. 1.5 sene daha garantisi var kartın. Vatan bilgisayardan alınma bir kart. Çok az kullanılmış bir ürün onun için tercih ettim. Ürünün fotoğraflarını çekerken Molex güç kablolarını unutmuşum kutuya koymaya. Yoksa kutu içeriğinde DVI to VGA dönüştürücü ile güç kablosu çıkıyor.

Hayırlı olsun. Bende de aynı kart var ve GTX960 ile 3-5 FPS fark oluyor arasında. Güzel fiyat ve güzel kart. İyi günlerde kullanın.

Ben olsam hâlâ iyi bir kart olmasına rağmen devri bittiği için 400 lira vermezdim. İyi günlerde kullanın.

Ben olsam hâlâ iyi bir kart olmasına rağmen devri bittiği için 400 lira vermezdim. İyi günlerde kullanın.
GTX 750Ti bile hâla kullanılıyor, ona 500 lira vereceğimize buna 400 lira veririz, sonuçta ikinci el ama kasa içi bir parça ne kadar ikinci el olabilir ki, adam ısıtmış sadece üstünde hoplayacak hali yok.

Benim GTX 660 daha ölmedi ise sıkıntı yok. Bakın GTX 660 diyorum . Hayırlı olsun .
Öldü, devri geçti falan çok saçma şeyler. Kullanabiliyor musunuz, sorun yok.

960 ile 760 arasında dağlar kadar bir fark yok. Güç tüketimi konusunda biraz iyi 960. Onun haricinde aralarında ben pek bir fark göremiyorum. 17 ay daha garantisi olan bir kart bu sonuçta. Toplamda en fazla 48 saat çalışmış bir ürün bu elimdeki kart. 400 liraya bedava bence. Almayanı döverler.

500 liraya R7 265 aldığım için kendimi dövmek istiyorum şu anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…